mandag den 19. september 2011

Gå væk arbejde

Weekenden har bare slet ikke budt på nok strikketid - eller også har jeg bare for mange projekter i kurven til, at jeg når så langt, som jeg lige synes, jeg skulle.De næste par dage byder på laaange arbejdsdage fra tidlig morgen til kl. 9 aften. Der er enkelte huller ind imellem, som klart skal udfyldes med strik - hvis der ikke kommer andet på tværs.

Striberne er med i tasken i dag - Jeg mangler et par ærmer, inden der skal strikkes kanter og lommer. Det er et hyggeligt og lige-til-at-gå-til strikketøj. Det bliver en godefterårstrøje med spræl i.


Men men men den søde post bragte den anden dag en hel kasse garn til mig. En dejlig overraskelse fra en, der vist var ved at være træt af at høre mig sukke over den lækre sag, og som gerne ville tænde lyset i øjnene på mig :-)

Nu er den indenfor rækkevidde - men det kræver lige lidt tid til at få den på pindene. Ved gennemlæsning af opskriften trak jeg vejret dybt. Det er en af de dersens trøjer, man skal klippe i, når den er strikket. Det er altså enormt grænseoverskridende og lettere angstprovokerende for mig at sætte saksen i næsten færdigt strik.

Så hvis jeg kunne rydde kalenderen for det arbejde, som lige nu kommer voldsomt på tværs, ville jeg sætte et stort kryds over de næste par dage og plante mig et godt sted i sofaen og lade pindene knitre.

6 kommentarer:

 1. Åh, den sweater er fortryllende!! Det er virkelig et projekt jeg glæder mig til at følge!!
  Håber du snart får lidt sammenhængende tid til fordybelse :-)

  SvarSlet
 2. Den trøje er også kommet på min liste - den skal laves på et tidspunkt for den er skøn ;-)

  kh Jane

  SvarSlet
 3. Så heldig du er! Den trøje er magisk og ville helt sikkert også klæde mig ;-)

  SvarSlet
 4. Du er hurtig med striberne!!! Glæder mig meget til at se dem på!

  Og sikke en skøn pakke posten kom med - det bliver spændende at følge den lækre sweater/cardigan!!!

  SvarSlet
 5. Al for lidt strikketid i går.... og udsigt til samme situation i dag - det går alt for langsomt med at få den lækre sag på pindene :-) Glæder mig til at vise jer opstarten...

  SvarSlet
 6. Hej Mie.
  Sikke en lækker blog du har :)
  Jeg har straks tilmeldt mig som fast læser.
  Åh, den sweater er så lækker. Jeg må også lave den på et tidspunkt. Og det garn er jo noget af det lækreste.
  Kram Louise

  SvarSlet