mandag den 1. juni 2015

Nye græsgange

Retningen har nok egentlig været klar i flere år. Jeg har kunnet se vejen og haft lyst til at gå på den - og alligevel var den endelig beslutning svær og tung at tage. Efter 12 års ansættelse ved samme skole skifter jeg efter sommerferien græsgange.
 


Det er stadig en skole-sti, jeg skal stadig have børn og unge mennesker mellem hænderne hver eneste dag - men rammerne bliver anderledes, kollegaerne nye, og jeg sætter mig i en afdelingsleder-stol med nye muligheder for at sætte retning og pædagogisk fremdrift.

Springet giver sommerfugle i maven, en snert af præstationsangst,spændt spændt forventning, masser af gåpåmod og ideer, der gerne vil have vinger tilsat en god portion vemod over at forlade den verden, jeg kender så godt og har brændt så intenst og inderligt for de sidste mange mange år.

14 kommentarer:

 1. Hvor spændende. Og spændthed med sommerfugle i maven er som det skal være. Hvordan skuille det kunne være anderledes. Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke med det nye job. Er du tiltrådt? Eller først efter sommerferien?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er super-rigtig meget spændende og først efter sommerferien..... Slutter godt af, hvor jeg er først - men sender det mange tanker allerede :-)

   Slet
 2. Det lyder til at være lige som det skal være når man afslutter et kapitel og gør sig klar til at starte et nyt. Rigtig meget held og lykke med afdelingslederjobbet på din nye skole KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anette - det er en dobbelt følelse men med mest spænding og glæde :-) Knus

   Slet
 3. Tillykke med jobbet. Dejligt med et job, hvor man kan være med til at sætte den pædagogiske linje. Nu er jeg så spændt på om du rejser til eller fra Mejrup Skole? Til eller fra PALS? Lykke til :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ellen :-) Jeg rejser til Mejrup og til PALS, som jeg kun kender meget lidt til - det lyder du til at have en mening om - spændende :-) Lad mig høre... Kh

   Slet
 4. Kan godt forstå sommerfuglene og vemodet - stort tillykke med dit nye job, håber at du kommer til at befinde dig godt :-)
  Kh
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Mette - det håber jeg også :-) og mon ikke du kommer til at høre lidt mere om det her på kanalen :-) knus

   Slet
 5. Tillykke med det nye job. Det er spændende med den nye funktion som afdelingsleder. Og sikkert ikke helt nemt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyh nej tror ikke nødvendigvis det er den nemme vej, jeg har valgt - men det bliver spændende og udfordrende - og jeg glæder mig :-)

   Slet
 6. Ih det lyder da spændende - tillykke med jobbet :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fortsættelse følger garanteret Mona :-) Tak for din hilsen:-)

   Slet