søndag den 18. oktober 2015

Ho Ho Hooo

Efterårsferien har i mange mange år her på matriklen og som barn under mine vinger betydet Julemandens værksted. Mange skønheder og enkelte rædsler har pigerne frembragt til bedsteforældre, tanter og onkler, fætre og kusiner. Det var et større menageri, der startede allerede med indkøb og hitten-på i september og strakte sig helt til jul. Nu er der blevet lidt tomt på Julemandens værksted. Lysten driver ikke værket hos tøserne- og tilbage er kun Mama jul, som stædigt holder fast på at starte julegave-produktionen i efterårsferien. Symaskinen har snurret, der har været tændt op under pindene, og flere gaver er havnet i den store gavekasse. 


Når vi kommer lidt tættere på jul, kommer de som regel alligevel og beder om, at vi åbner lidt op for Værkstedet - men nu ofte for at lave skønne sager til veninderne. Jeg nyder de kreative stunder både alene ved maskinen og sammen med nisse-pigerne :-)


6 kommentarer:

 1. Så herligt at få hjemmegjorte ting. Og selv om pigerne ikke får produceret så meget, så har de traditionen med sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det tænker jeg også - de har bekendtgjort, at når de får børn, sender de dem til mig i efterårsferien, så vi kan lave Julemandens Værksted :-)

   Slet
 2. Jeg er altså vild med dine luffer. De er rigtig fine.
  Og julen sniger sig også ind her....., mest i form af hyggelige lys og gode tanker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det gode ved den mørke tid - masser af stunder til god hygge, stearinlys og varm kakao :-)

   Slet
 3. It's a fact that your blog posts are so unique and interesting and I enjoys a lot while reading your posts because you explained your post very deeply in a very easy and clear language. Thanks for your support and Happy Blogging :D

  cbse board result
  cbse board 10th result
  cbse board 12th result
  ap board ssc results
  ap board inter results
  seba board hslc result

  SvarSlet