tirsdag den 16. april 2013

Stime

Kender I det med, at man kommer ind i en stime.... en stime, hvor projekter enten går galt (som i rigtig galt) eller bare ikke er lige i skabet - en stime, der dræner en for krea-energi og giver den der rastløshed dybt og langt nede i maven. Der er jeg lige nu....

Mit tæppe-projekt har fået kunstigt åndedræt. Jeg har fået et fantastisk tilbud fra uventet kant. En pige, jeg slet ikke kender har tilbudt at give mig en hånd med udfiltringen af miseren fra i går, hvis jeg sender balladen til hende. Jamen er det ikke ufatteligt og god karma af højeste karat. Jeg er dybt imponeret og sikker på, at der må komme al muligt godt til hende med sådan en uselvisk gerning, der allerede inden hun er gået i gang har gjort en kæmpe forskel her hos mig :-))))Tilgengæld er min grønne trøje blevet sparket til hjørne. Den er ikke rigtig. Det er som om dobbelt garn bliver for tykt og for uformlig - eller også er det mønsteret, der ikke passer til mig. Nu ligger den i en af pause-kurvene, mens den og jeg tænker os om og skal finde ud af om, det er en ommer eller den skal have en chance.

Og hva' så ? Går lidt om mine kurve og mine projekter og overvejer, hvad jeg skal give mig i kast med - uanset hvad det bliver, er det noget, der skal lykkes....

6 kommentarer:

 1. Kære kære Mie
  Jeg har ikke været forbi et par dage ....
  Men for ....fa.... P..og f... Og alverdens andre grimme grimme bandeord .... Jeg ville ha' hylet endnu :( ....
  Men for pokkers et flot tilbud du har fået :)
  Håber virkelig som virkelig at den grønne sag ( og alt mulig andet ) vil lykkes for dig
  Knus og tanker fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Marianne
   Det tog mig lige lidt tid at komme mig over - og det lød ikke pænt mens jeg kom mig over det.... flot tilbud og nu til noget, der lykkes :-) Tak for dine tanker - det hjalp også lidt :-)
   knus

   Slet
 2. Sikke et fantastisk tilbud - der findes nogle fantastiske mennesker ude i verden - og man bliver så glad, når man støder ind i dem :-D Jeg håber du finder et godt projekt frem, som bliver 110% vellykket :-)
  Kh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Det giver god energi og smitter :-) Satser på mindst 110% vellykket :-) kh

   Slet
 3. jeg så godt du fik det gode tilbud om udfiltring. Hvor er det dejligt der er den slags mennesker til :o)
  og jeg er sikker på, at dit tæppe nok skal blive flot til sidst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den slags mennesker er de bedste - jeg elsker, når de krydser min vej - og lader mig gerne smitte lidt af deres gode karma, som jeg så forsøger at give videre :-))

   Slet