onsdag den 17. april 2013

Strikkegadgets

Hun har ønsket sig den længe - og aldrig selv fået den købt. En omgangstæller til at tælle de mange opgange, hun tager på strikketøjet i ny og næ. Hun mangler en række andre strikkegadgets uden selv at vide det -  min søde kollega. Lige om lidt har hun fødselsdag - og så må jeg jo træde til at få startet hendes gadgets-samling op. Den der storke-saks er fra Søstrene Grene - og supergod :-)


Jeg er blevet lidt bidt af at kunne noget med en symaskine. Det er meget lidt, jeg kan - og det er ikke helt fint i kanten og i detaljen - men jeg kommer efter det - og skal have lært nogle fif. Jeg har derfor igen kastet mig ud i at sy foer og lynlås i en hæklet pung.

Udover jeg skal have lært fif og detaljer, skal jeg nok også have nogen til at kigge lidt på maskinen, som hamrer afsted med en lyd, der lammer ører og hjerne - og maskinen laver også noget med at trække sømmen, så stoffet næsten rynker... Det hverken lyder eller ser rigtigt ud....

5 kommentarer:

 1. Lyder lidt som mig. Jeg kan heller ikke sy, men kan mærke jeg nærmer mig at ville kunne. Har også lavet ovenstående lille pung - men fik min mor til at sy foer.... ;-) NU skal jeg selv lære og har syet en del make-up punge. De er heller ikke helt fine i kanten, men pæne - langtfra. Så langsomt kan man vel udvide repetoiret. Det startede med at jeg begyndte at hækle for nogle år siden. Så strikke. Og nu så småt sy. Vi blir da så gode!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør vi nemlig Gilette - det handler om lyst, om at turde og om at have gode hjælpere ved siden af, når man kaster sig ud, hvor færdighederne ikke helt rækker :-) God strikke-hækle og sylyst til dig :-)

   Slet
 2. Sikke en sød gave. Du må da vist lige have tunet din symaskine, - det er meget sjovere at sy, når det virker:)

  SvarSlet
 3. Den skal tunes, skal den. Nævnte problemet for et par sy-kyndige i går, og de havde flere bud på, hvad der var galt - den skal smøres, måske have ny nål m.m. Det er lidt for meget for en novice både at skulle slås med teknikken, færdighederne og maskineriet :-)

  SvarSlet
 4. Lige mine ord mine ... En ny nål en smøring og en god tråd kan gøre underværker :)
  Rige gad godt ha dig som kollega :) - så fin gave
  Knus

  SvarSlet