onsdag den 17. april 2013

Strik med succes

Jeg har kastet Peruvian Highland garn på pindene - i et forsøg på at lykkes. Og alligevel driller det mig - ikke selve strikken,men størrelses-vurderingen. Det er til en fætters julegave - han er 6 år men en stor en af slagsen - og jeg strikker derfor i størrelse 8 år - og den ser tilgengæld kæmpe kæmpe stor ud.Gitzen må lægge krop til utallige målinger og prøvninger, fordi jeg tjekker, vurderer og bliver enige med mig selv om, at det er rigtig nok. Usikkerhed ovenpå mislykkede projekter ?

Den grønne kant er fræk og smart, synes jeg. Farven er elefantgrå - lidt lysere end det ser ud på billede - med et råhvidt mønster. Opskriften er fra Filcolana - og det går tjept :-)

8 kommentarer:

 1. Skønne farver du har valgt.
  Du har vel lavet en strikkeprøve?

  SvarSlet
 2. :-/ Er strikkeprøver ikke for tøsedrenge Merete ? Måske jeg lige skulle måle, inden jeg går videre - godt fif :-)
  kh

  SvarSlet
 3. Nej strikkeprøver er ikke for tøsedrenge og slet ikke når det færdige resultat skal gives væk. Så synes jeg det er vigtigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har fuldstændig ret Merete og jeg ved, det faktisk godt - det kan ikke betale sig IKKE at lave den - men jeg er bare tit så ivrig efter at komme igang :-) Det med tøsedrenge var sagt med et glimt i øjet :-9
   kh

   Slet
 4. Kan du se glorien ..... Søde Mie strikkeprøver er absolut IKKE for tøsedrenge .... Jeg har glorien på ... Jeg laver ALTID en strikkeprøve ... De 10 min det tar er givet godt ud :)
  Knus
  Godt ser det ud med den grønne kant :)

  SvarSlet
 5. Jeg ved det godt - jeg ved det godt - jeg ved det godt - sagt mens jeg bukker hovedet og lover mig selv at gøre det næste gang :-)
  knus

  SvarSlet
 6. Hellere for stor end for lille, bare sørg for den er rigelig lang, så vokser knægten jo til at passe den en dag. (jeg laver aldrig strikkeprøver)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg burde og jeg ved, at det er givet godt ud - men jeg er for ivrig og for hurtig på aftrækkeren :-) Dejligt med en medsammensvoren :-)
   Knus

   Slet