søndag den 14. april 2013

Nattens arbejde

En bustur Kbh-retur og to nætter tog det ret præcis at strikke årets første julegave. Største-tøsen og jeg har været alene hjemme de sidste par dage og har brugt nætterne i hver vores ende af sofaen med hver vores sysler. Jeg har fået den skønne bløde sweater af pindene, som pigernes lille kusine skal have i julegave.


Tidligt ude ? En anelse men det handlede nok mere om lyst til at strikke præcis den trøje end om at komme igang med julegave-produktionen. Nu bliver kunsten at holde den i kassen med julegaver og ikke give den før tid :-)

16 kommentarer:

 1. Den er bare så sej den lille sweater.
  Garnet er mums ;)

  Yt

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også, den er sej og lækker. Garnet er helt fantastisk blødt - har ikke mærket noget lignende :-) God søndag til dig.. kh

   Slet
 2. Det bliver spændende om det kan lade sig gøre at gemme den så længe.
  Totalt sød lille sweater !

  SvarSlet
 3. Det bliver noget af en udfordring Mona - heldigvis har jeg strikket den tilpas stor til, at den kan passe og bruges allerede nu - måske det hjælper. Den er super-lækker :-) Også god søndag til dig :-) Kh

  SvarSlet
 4. Lækker trøje - pas på barnets mor ikke begynder at plage ...

  kh Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Og at jeg selv kan lade være med at fortælle hende om den :-)
   kh

   Slet
 5. Hej Mie! Hvor er det en super fin trøje til næste vinter. Hvor har du opskrift fra og hvad hedder det lækre garn? OG hvor kan det købes? God søndag til dig og dine fra Ritta

  SvarSlet
  Svar
  1. Opskriften er fra Hendes Verden nr 48 2012 - Garnet hedder Rustic og kan købes hos garndamen på Enghaven. De har forøvrigt også opskriften i løssalg. Du må gerne låne den af mig, hvis vi ses på et tidspunkt.
   Kh

   Slet
 6. Hej mie. Jeg har kigget i mine hendes verden mén finder ikke opskriften, vil du oplyse mig, hvem designeren er til sweateren ?
  Kh Didde

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Didde - Det er Hjertegarn, der har lavet opskriften, der både kan strikkes i noget mere almindeligt uldgarn og i Rustic, som er det jeg har strikket min i :-)
   Kh

   Slet
 7. Hvor er den flot Mie, den bliver helt sikkert slidt op....

  SvarSlet
 8. Den ville passe så godt til dine bonderøve-knægte :-) Knus

  SvarSlet
 9. Hvor er den lækker! Sikke meget man kan bruge sådan en bustur til :)

  SvarSlet
 10. Hvor er den fin! Du gør faktisk klogt i at være så tidligt ude. Så slipper du for al den stress og jag i december, som vi andre lider under :)

  SvarSlet