søndag den 28. april 2013

Klar til at undervise

Det er nu 5 uger siden, jeg sidst har stået bag eget kateder. 5 uger siden jeg har haft fingrene i mine mange unge mennesker og 5 uger siden, jeg har undervist og optrådt på slap line i klasselokalerne rundt på skolen. Jeg har savnet det massivt. Det at være skolelærer er for mig i høj grad et kald og en del af min identitet sammen med det at være mor, veninde, kollega og et hav af andre kasketter, som jeg tager på og gør til en del af mig.


Jeg glæder mig til at komme i gang igen. Jeg føler mig kørt over, jeg føler, vi har fået fingeren og er blevet latterliggjort i en grad, vi slet ikke har fortjent - men vi kommer ikke tilbage på grædende knæ, vi er ikke møre, og vi skal nok finde formen, engagementet og entusiasmen igen i en ny form i en ny virkelighed. Velkommen hverdag, velkommen virkelighed og velkommen i skole.

3 kommentarer:

 1. Jeg sidder på den anden side, som PAU studerende og du kan tro vi også glæder os til at få alle vores dejlige underviserer tilbage. Idag har vi fået studiefri men imorgen kalder den skønne hverdag igen.
  Ha en dejlig dag :)

  SvarSlet
 2. Også god dag til dig Hanne - det er så dejligt at være tilbage for os alle sammen, tror jeg :-)

  SvarSlet
 3. Næste gang sønnike har problemer med at huske hvad der er navneord, udsagnsord og tillægsord så hiver vi da lige din vejledning frem for det er da en vejledning de unge kan forstå ;-) kh Anette

  SvarSlet