lørdag den 27. april 2013

Niecens dag

Der er furore i huset. Mange pisker rundt og ud af de 9 mennesker, der skal være færdige, er 6 piger. Det giver et vist pres på husets enlige badeværelse. Det er en stor dag i dag - Kusine Nana skal konfirmeres, og jeg har insisteret på at være i første række til alle dagens begivenheder. Det må være min ret, når jeg nu for snart 14 år siden stod fadder og fik kirkens ord for at jeg var ansvarlig for hende.

Der er lidt skøre indfald og gas indlagt i løbet af dagen. Tante Skrap og tante Pinlig er nogle af de betegnelser jeg sommetider får - og jeg tager begge de to tanter under armen til festivitasen i dag. Hun har ønsket sig en en "skæg" - hat af mig - måske mest for sjov - men skæg-hatten er fremstillet med lidt hækleassistance og sammen med får et stort indrammet billede med tanten og hendes 3 tøser og et par kærlige ord med på vejen. Hun bliver da jublende glad :-)


Jeg glæder mig stort til at fejre hende hele dagen igennem og vil gøre mit til, at det bliver en god dag med masser af gode mentale billeder til den indre harddisk

3 kommentarer:

  1. Fantastisk idé, lad os høre, hvad konfirmanden synes :-)

    SvarSlet
  2. Ha den er stadig sjov - også efter at være givet videre :-)

    SvarSlet