lørdag den 20. april 2013

Min tur - min tur

Jeg er efter et hav af familieråd - store diskussioner frem og tilbage omkring Netflix kontra ViaPlay, trådt i karakter og har valgt Netflix -  ihvertefald på prøve. Pigerne mente nok egentlig, at vi skulle have ViaPlay, fordi man der kan se Diva i junglen og Paradise Hotel - samme dag som det sendes og uden reklamer - men de, de mente, var et tungvejende argument FOR ViaPlay - synes jeg talte imod og for Netflix.... flere gode serier og film - og mindre af det, jeg i kraft af en fremskredne alder kalder fordummende TV (jeg har ikke fattet en meter, det ved jeg godt, og det er mig blevet fortalt i op til flere udgaver og versioner)Put i kurv altså - og så i gang med at udforske, troede jeg. Der er mulighed for adgang fra 6 apparater - og 2 kan streame på samme tid. Min tur er ikke kommet endnu - og nu trækker det op til endnu et familieråd om fordelingen af tiden og rettigheder.... Jeg har fuld råderet om natten, mener de... ikke sikkert jeg vil lade mig nøje med det....

4 kommentarer:

 1. Jeg kom til at le, ja du kan se om natten. Men det er godt med netflix. jeg har set mange gode serier til strikketøjet, man kan altid køre tilbage hvis opmærksomheden var et andet sted.

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig så meget til at udforske det for alvor - også selvom det bliver om natten :-))

   Slet
 2. Åhhhh ja Netflix... tendens til vanedannende... og enormt dejligt :-D Herhjemme er vi måske, muligvis gået hen og er blevet en lille bitte smule afhængige af 24timer... de er ret gode til cliff-hanger afslutninger på hvert eneste afsnit.... Det er forfærdeligt ;-)
  Også mange andre gode serier - god fornøjelse når det bliver din tur.
  Iøvrigt dejlig blog - jeg er ret ny fast læser og nyder at følge med :-)
  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 3. Åh ja 24 timer - måske jeg lige skulle tjekke den ud :-) kæmpe velkommen til Mette - tak for de pæne ord og skriv endelig en kommentar her og der - det gør mig glad :-)
  Knus

  SvarSlet