tirsdag den 30. april 2013

Klar til udførelse

Mellemstetøsen har tegnet færdig - hun vil have trekanter på sin store strik-vams og har vist hentet en god portion inspiration i Liselottes sweater - denne er skal dog være en tyk varm trøje i naturuld på pind 8. Vi har regnet og tegnet - og storetøsens trøje har ageret prøveklud.


Farverne er bestemt, og garnet er hentet hjem. Nu er der bare at smide den på pindene - det kommer til at gå stærkt på pind 8 - men først gør jeg lige Nørgaard færdig med en god gang strikketid i sofaen.

6 kommentarer:

 1. Det bliver flot!
  Her er overskuddet til strik (og blogging) pist forsvundet. Og det kommer da vist ikke lige igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh forstår så godt, hvad du mener. Men måske jeg netop finder overskuddet ved at strikke - ved det ikke - men har også følelsen af at hænge lidt i bremsen og med hovedet :-/ Knus og tanker til dig

   Slet
 2. Det er godt at have en mor, der kan strikke lige det, man ønsker sig.
  Fede farver, der er valgt

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk nogle ret fede farver - jeg glæder mig til at se dem sammen og til at få dem til at svinge - og blive lige den trøje, hun har drømt om. Det er fedt at kunne være med til at udleve drømme på den måde :-)

   Slet
 3. Det er SÅ flot, hvis du får strikket den! Sejt alt i alt!
  Bettina

  SvarSlet
 4. Den er på pindene - tøsen har proklameret, at hun faktisk ønsker sig den i fødsesldagsgave og har glemt alt om den - jeg kører med på show'et og strikker den nu i smug :-)

  SvarSlet