mandag den 19. december 2011

Et stk. næsten færdig

Hæklet trøje cirka er næsten færdig. Jeg mangler kun at finde de rigtige knapper, inden jeg kan kaste den på ryggen og se om, den slides af, ligesom mit første eksemplar af slagsen gjorde.

Den er lavet med lidt modifikationer denne gange. Halsen er gjort lidt bredere, og jeg har lavet den med 3/4 ærmer. Den bliver god til mine mange kjoler, god til en kold søndag, god til at skabe lidt spræl i udtrykket - bare god.

Hvis du gerne vil lave dit eget eksemplar af slagsen, finder du opskriften ovre hos Liselotte.

6 kommentarer:

 1. Den er virkelig flot. Jeg tror mit nytårsfortsæt for 2012 er at jeg skal lære at hækle

  SvarSlet
 2. Kast dig ud i det Britt. Det er ikke svært - og en rigtig god afveksling til strik :-) Jeg hepper på at du får levet dit nytårsforsæt ud i livet :-)

  SvarSlet
 3. Den trøje kunne jeg godt tænke mig at prøve kræfter med, men bliver lidt lunken, når jeg selv skal tilpasse i mønstret. Kan jeg finde ud af det? Er det kauni effektgarn, du har brugt?

  SvarSlet
 4. Det kan jeg snildt vise dig Pernille. Du skal bare starte lidt længere ned i mønsteret for at få et lidt bredere hals. Du kan få lov at prøve min trøje og låne den - så kan den fungere som skabelon.... Jeps det er Kauni - jeg har brugt 3 nøgler.
  Knus

  SvarSlet
 5. Jeg vil meget gerne se og prøve din trøje. Er bange for at den er for lille, men måske vi i fællesskab kan justere mønstret så.

  SvarSlet