fredag den 14. marts 2008

Øv altså

Liselotte er færdig, skyllet op, der er sat knapper i, og jeg var så klar til at promenere ud i verden i en smart og lækker trøje - men den er bare ikke god til mig.............. eller også har jeg ikke haft tungen lige i munden, da jeg strikkede den. Ærmerne er blevet lige en anelse for lang og jeg ligner en trommel, når jeg har den på. Jeg er rigtig ærgerlig og går nu ud i verden for at finde en person med lidt længere arme end jeg. Mit første bud på lange arme er Tante H, som selv havde planer om at strikke en netop brun Liselotte. Måske vil hun overtage min ?

Strømper glider af pindene. Jeg når ikke at få taget billeder af dem, for de ryger på fødderne med det samme. Det er strik, der vækker glæde, selvom jeg synes det er lidt triviel strikning.

3 kommentarer:

 1. Øv! Jeg har lige smidt en cardi i skrotkassen (ikke en LL), men det var da bedre at finde en, der ku' passe den. Så var det jo ikke helt spildt.
  Du må op på hesten igen! :-)

  SvarSlet
 2. Øv, hvor surt med trøjen....!! Håber du finder en, der vil blive glad for den.
  Hvad er det for noget strømpegarn, du strikker i? Det er godt nok nogle lækre farver, der er i.

  Mange hilsner, Tina

  SvarSlet
 3. Hej Mie.
  Jeg har brug for din hjælp :)
  jeg er lige blevet færdig med et sjal i kauni garn, Heidi mener det skulle blogges ud, men jeg er ikke sikker på om det skal skylles op i noget specielt inden jeg sætter det fast med nålene???

  Super fin side du har fået lavet, jeg får helt blod på tanden ;)

  Kærlige hilsner Susan

  SvarSlet