søndag den 16. marts 2008

Plastik og glas

Udover taske- og skofettich lider vi her i huset også af glas-fettich i en light udgave - Vi har måttet rydde flere skabe for at få plads til nyindkøbt glas - ikke mindre end 36 nye af slagsen har fundet vej til matriklen. I kælderen har vi vist efterhånden, så vi kan dække op til et større selskab. Glassene bliver testkørt i sofaen med strikketøjet inden for rækkevidde.


Derudover er eftermiddagen gået med at gøre beholdningen af plastik-sko op og søge efter nye varianter og nye farver til, når de bare tæer forhåbentlig snart skal luftes. Skoene er forfærdelig grimme - men fantastiske at gå i - og samtidig synes jeg faktisk, at de er så grimme, at de bliver et sjovt og festligt indslag i sommergarderoben. Fidusen med at købe dem i USA, som vi benyttede os af sidste år - lader ikke til at virke i år - De sender ikke til Europa :-(

Naboen byder på flæskesteg. Manden min er i den syvende himmel med udsigten til en af ynglingsmenuerne - Jeg er mere lunken og lusker derover i håb om godt selskab mere end kulinarisk oplevelse.

1 kommentar:

  1. Kig her - http://www.lookatmycrazyshoes.com/footwear-crocs-shoes-c-36_32.html

    Hvis du køber 5 par får du et ene gratis :-)

    SvarSlet