søndag den 9. marts 2008

Forårsdrømme

Foråret er på vej. Det mærkes på det forunderlige, der sker, når jeg handler. Blomsterløg og små breve med diverse frø finder ubemærket vej til kurven sammen med mælk og kartofler. Engang i mellem finder jeg stakken frem og planlægger, hvor i haven de mange frø og løg skal spredes. Så mærker jeg lidt af forårets energi.



Snart skal haven gøres forårsklar. Bedene skal ryddes for blade og andre af vinterens efterladenskaber. Terassen skal fejes og krukkerne skal klargøres til nye blomster. Endelig skal Astrids køkkenhave have en ordentlig omgang, så den er klar til hendes afgrøder. Jeg skal også have et kik på den pilehytte, vi satte for et par år siden, og som vist snart er klar til at blive samlet i toppen.


Et enkelt bed er ryddet totalt efter vi i efteråret fik gravhund. Det er dens bed - mener den vist. Det har kostet et par pæoner, juleroser og andre fine sager. Men det er samtidig en fryd at se den med snuden dybt begravet og jorden der står i skyer om den. Måske skal den bare have lov ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar