tirsdag den 25. marts 2008

Ramt af virkeligheden

Glemt er feriens asen og dasen. Virkeligheden bankede på med en lang arbejdsdag, der først lige er sluttet, selvom den startede kl. 8 i morges. Tasken er pakket til i morgen, og jeg er nu landet i sofaen uden nogen som helst intentioner om at rejse mig, før jeg daffer i seng.

Eftermiddagen bød dog på et dejligt besøg i Mariannes fantastiske garnunivers. Der er godter og lækre sager, der kan drive selv den bedste fra hus og hjem. Indkøbt er nu garnet til halsdukken. Det er opvundet. Børnene er vilde med maskineriet, og det er altid let at få hjælp.


Jeg sidder nu og overvejer om jeg skal strikke den smalle eller den brede version af tørklædet. Det smalle frister - men samtidig er bare det at skulle tyde en opskrift på svensk en udfodring - hvis jeg så samtidig skal tilpasse det - kan det godt være det overstiger mine evner.

2 kommentarer:

 1. Nøøøøj, for nogle lækre farver du har købt hjem der.

  Jeg har selv strikket den brede model og ved jeg skal lave flere inden næste vinter. De bliver alle i den brede udgave, for det vil de unge piger have her. De elsker store og vamsede klude om halsen :-)

  SvarSlet
 2. Hej Mie
  jeg strikker min halsduk i den bredde udgave, men mit garn er altså også noget tynd idet :-)) - det løber 900m på 100g, og er bred som min 17" bærbar(øh..eneste måleenhed i nærheden), ca 35-40 cm, så det kan sagtens bære den bredde udgave. Dit garnkøb ligner en "strømpegarnsstørrelse" og alt efter hvor bred/kraftig du vil have dit halstørklæde, tror jeg du skal overveje den smalle udgave.
  AV - betyder vrang(maske/side).

  SvarSlet