søndag den 12. maj 2013

Garn-hamsteren

Nogle weekender skiller sig bare markant ud fra andre - står skarpere på nethinden, trækker de der varme spor af velvære og smil og giver et ordentlig boost på energi-kontoen. Den her weekend er uden tvivl en af den slags.

Jeg har hamstret - ikke sådan små-hamstret - men mega-monster-vold hamstret garn. Det er lige før, jeg nu har så meget garn på matriklen, at jeg skal have hævet forsikrings-præmien - og der kan ikke sættes en finger på isoleringen - det er helt sikkert.

Hamstringen foregik i Gug i fredags, hvor Garnudsalg åbnede dørene til deres enorme mængder af garn og satte det ned til priser, der fik en til at føle, man næsten fik det i nakken. Der var mange mange, der fulgte mit eksempel og var på jagt efter gode fibre - og jeg måtte tage et par dybe indåndinger undervejs og mobilisere den næsten ikke-eksisterende tålmodighed - for nøj vi stod på nakken af hinanden, og nøj der var rift om de gode sager.Tilgengæld var der garn nok til alle, tror jeg - og den sødeste og bedste betjening. Det man ikke lige kunne finde på hylderne, blev trods mylderet af mennesker, hentet frem fra andre gemmesteder. Der var tid til både en sludder og et godt råd hist og pist, selvom pigerne ræsede afsted og havde myretravlt.

Jeg vender helt sikkert tilbage til garnudsalg - både på internettet og i den virkelige verden - måske en dag hvor det er knap på hektisk og hvor det er lidt lettere at komme til at mærke, tænke og udtænke.16 kommentarer:

 1. Det er et godt sted at handle og det er kvalitetsvarer de har.:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare kræs og lækkerhed i store mængder til en god pris :-)

   Slet
 2. Sikke meget lækkert garn der er kommet med hjem. Jeg er også vil med garnet fra Garnudsalg og anbefaler det gerne til alle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er garn til et par dage nu :-) Det er med at dele de gode steder og lækre sager :-)

   Slet
 3. Nøje, det ser godt ud.
  Dutter bare ikke at strikke deres garn med mit job ;)))

  Yt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Men så byder du jo heldigvis ind med andre input og andre gode fiber - Jeg bliver vist aldrig strikke monogam-nok til at holde mig til en forhandler og en slags garn. :-)

   Slet
 4. Og så er jeg jo lidt spændt på, om vi mon var der samtidig. Jeg fik også købt igennem. Og jeg har købt nye kasser til det indkøbte garn. Og strikket! Så det var dejligt på alle måder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kiggede ellers efter dig Eva - men nu var det jo så heller ikke lige til at overskue - lidt af et gedemarkedet - men på den gode måde - Dejligt at du har fået gang i pindene igen og fundet energien ? Jeg glæder mig til at se, hvad du får lavet :-) Vi finder hinanden en anden god gang, håber jeg :-)

   Slet
 5. Hvor ser det bare lækkert ud.
  Jeg har ikke været nordpå denne weekend, men jeg er bare SÅ klar til at tage turen næste år. Så skal der også efterisoleres( igen) og forsikringssum forhøjes her;-)
  Så jeg sidder i stedet og strikker af min lagerbeholdning af Kenneths formidable garn:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så lækkert - at jeg næsten ikke magter at forlade alle herlighederne for at tage på arbejde i morgen :-) Det er klart turen nordpå værd - så du må få sat et kæmpe kryds i næste års kalender - måske ses vi :-)

   Slet
 6. Det lyder dejligt. Jeg håber, det bliver min tur til at komme til uldfestival engang, der er bare så langt fra København

  SvarSlet
  Svar
  1. Men turen værd - forlænget weekend med super-inspiration og energi til at køre lige til sommerferien - det kan klart anbefales :-)

   Slet
 7. Hvor DEJLIGT med sød og venlig betjening trods travlhed - måske er jeg ved at blive gammel (jooowwww...) men jeg sætter VIRKELIG stor pris på god betjening og vælger oftere og oftere butikker fra pga dårlig, mut og sur betjening. Gider det bare ikke.. (så kom jeg lige af med den :-)

  Glæder mig til at se hvad du nu speed-strikket

  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh præcis så gammel er jeg også blevet Mette - Jeg betaler hellere mere for tingene for at få en ordentlig betjening - hader hader hader bare det andet - og kan trampe så gevaldigt af, svinge med hår og taske i frustration over vrangvillighed og hovskisnovski betjening..... Glæder mig til at vise, hvad der kommer ud af alle fibrene :-)
   Kh

   Slet
 8. Og næste år må du slæbe mig med;) Glæder mig ti lat se hvad du får kreeret...

  SvarSlet
 9. Jeg slæber dig gerne med og slæber også gerne dine indkøb - vi sætter et kæmpe kryds i vores nye kalendre :-) Er godt i gang med pindene - og klar til at vise frem lige om straks :-)
  Knus

  SvarSlet