søndag den 19. januar 2014

Os' mig

Flere virkelig flotte Kashmir-trøjer har jeg set vokse af pindene både i blogverdenen og på Instagram i den sidste måneds tid. Det er en model, der virkelig har bidt sig fast mange steder og i flere segmenter. Jeg har følt, målt og vejet på mine egne rester - og fundet flere af farverne i lageret og suppleret med lige de farver og kvaliteter, jeg synes, der manglede fra ynglingspusheren Garnudsalg og med lidt støtte fra en af de mange, der allerede har bidt skeer med opskriften - er min udgave af Kashmir nu på pindene.Basisfarven er grå og det samme er mohairtråden. De andre farver spiller sammen med lilla, lyserød, gul og brunlige nuancer - og bliver så afdæmpede af det grå, at det næsten ikke er til at genkende. Det er retriller og vendepinde - det er lækker strik både i proces og garanteret også i brug.

18 kommentarer:

 1. Det er helt vildt så meget den grå dæmper dine kontrastfarver, men på en helt genial måde! Jeg var også gået igang med en prøve med grå som basis, men det spillede ikke for mig. Dit derimod ser meget vellykket ud. Det glæder jeg mig til at se mere til!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den bliver slet ikke som tiltænkt - havde ikke set at den blev så afdæmpet - men tror den holder alligevel. Spændende at strikke uden helt at kunne gennemskue resultatet - du kan regne med at få mere af den at se :-)

   Slet
 2. Wauuu den ser fantastisk ud. Jeg må også prøve, og er i gang med at designe. Smuk udgave:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den bliver ret lækker, tror jeg. Det sværeste er forarbejdet med at få tænkt de rigtige farver ind de rigtige steder. Pøj pøj med din udgave :-)

   Slet
 3. Svar
  1. Håber den blvier god, lækker og slidt op i brug :-)

   Slet
 4. Sikke smukke farver, du har fundet frem, glæder mig til at se mere

  SvarSlet
  Svar
  1. Er selv ret begejstret for farverne - også selvom de arter sig helt anderledes end jeg troede med alt det grå :-) Jeg lover du skal se mere - skal du :-))

   Slet
 5. Den er så fin kashmir, skønne farver du har valgt.
  Den står også på min ønskeseddel, jeg kæmper med farvevalg, svær beslutning ( men skal lige have ledige pinde først :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Farvevalget er klart den største udfordringen. Det tog mig så lang tid - glæder mig til at se, hvad du får valgt :-)

   Slet
 6. Hvor er det bare en lækker model. Og skønne farver, du sætter sammen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en tæske-lækker model - og helt forskellige alt efter, hvilke farver man vælger :-)

   Slet
 7. Uh Mie den bliver smuk ...
  Jeg tror jeg må eje én mere MED mohair ....
  Min egen model er hoppet af pindene - ganske fin - men jo ikke en kashmir :)

  SvarSlet
  Svar
  1. En Marianne-model er nu heller ikke så ringe - har set din udgave af Kashmir og den er virkelig flot og lækker. Helt vild med de blå i det grå :-) Men selvfølgelig må du have en mere :-) Kh

   Slet
 8. Svar
  1. Tror også det bliver godt Stine :-) Kan næsten ikke vente med at få den færdig :-)

   Slet
 9. Hej Mie
  Hvad hedder den grå farve du har brugt? Jeg er helt vild med det "rolige" udtryk

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet