onsdag den 3. juli 2013

Maskinpark og trylleri

Da vi til sidst mistede overblikket, fik tunnelsyn og ikke kunne overskue noget som helst undervisningsrelateret og slet ikke så detaljen, pakkede Anne sin maskinpark ud. En supertjekket symaskine OG en overlocker og frem tryllede hun præcis den nederdel, jeg har drømt om. Jeg skulle egentlig selv - men mistede fodfæste et par gange undervejs - og befandt mig langt langt udenfor zonen for nærmeste udvikling. Jeg har lært ved at sidde ved siden af - og jeg lover, at mine øjne i den grad sad på stilke, og jeg sugede til mig - så meget at jeg tror, jeg har mod på selv at starte min næste nederdel op - og så få hjælp et stykke vej inde i processen. 

Den næste skal være gul, tror jeg - eller lilla eller grafisk eller grå.... Det der symaskineri åbner helt nye muligheder - og jeg vil lære meget meget mere - godt jeg har en tålmodig læremester :-)

6 kommentarer:

 1. Dén er bare så rigtig lækker fed og anderledes. :-)
  flot mie !! Og god sommer Kh Didde

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også bare sådan rigtig glad helt ned i maven for den. Den er super-fed i sin anderledes almindelighed - hvis det giver mening? Også rigtig god sommer til dig Didde :-)
   Knus

   Slet
 2. Det var da en skøn pause-aktivitet. Hvor er den flot, din nye nederdel.

  Tre lange arbejdsdage på skolen med kolleger er nu afløst af to ved computeren herhjemme. Jeg VIL altså være færdig i morgen. Basta.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var den nemlig - en god pause-aktivitet - bare enormt svært at komme igang igen bagefter.... kan godt mærke at maskineriet på øverste etage kører med langsomme omdrejninger.

   Go for it - med at blive færdig. Det er også min helt klare intention at lukke arbejdsværelset ned i morgen - men kan også godt mærke og se, at hvis det skal lykkes - ligger der en kamp foran mig i dag.

   God arbejdslyst til dig Eva :-) og til mig :-)

   Slet
 3. Flot sommernederdel. Hvordan laver du det fine billede med 4 sammensatte klip. Er det et bestem program, du bruger? God ting at lære nyt.

  SvarSlet
 4. Billederne laver jeg med PhotoScape, som er et gratis program, du kan downloade. Det er supernemt og lige til at gå til :-) Kh

  SvarSlet