søndag den 11. maj 2014

Lørdag i lækkerhed

Selvom det betød, at jeg skulle op lang lang tidligere end det på nogen måde er passende for en lørdag - og en lørdag efter en hård hård uge, var det alligevel med glad forventning, at jeg trillede ud af Vestjylland og mod øst i det sorte lyn i går morges.

Sammen med et par skønne tøser skulle først Garnudsalg og derefter Saltum erobres, finkæmmes og lettes for adskillige kilo garn. Jeg havde rent faktisk gjort rent i bilen OG støvsuget den - for at få plads til de mange fibre, der skulle hjembringes.

Garnudsalg, nu i ny og langt større indpakning, er altid en oplevelse og en fantastisk mulighed for at få hentet isolering til hjemmet. De nye lokaler er skønne - garnet kommer til sin ret, og det var rent faktisk muligt at komme rundt, finde, putte i spand, lægge tilbage igen, finde noget andet, ombestemme sig, diskutere løbelængder og projekter, tage en slurk vand og have store armbevægelser.


Spandene blev fyldt, nogle af os var ved at gå ned på købekraft og jeg fik et godt grin over den lange bænk, der var sat op, hvor mændene var bænket på en lang række, mens deres kvinder bevægede sig rundt mellem alle fibrene. Det var en rigtig god oplevelse, og Garnudsalg er klart at finde blandt mine allerbedste-ynglings-garnpushere.

Videre det gik med høj fart og godt humør. Saltum skulle indtages. Alle teltene blev finkæmmet for inspiration og gode ideer - kun en enkelt af os slæbte armene lange af nyindkøb, mens vi andre holdt os i skindet og nøjes med at suge indtryk til os - og finde ideer til fremtidige projekter og bare lappede stemningen af strik, strik, strik i os. Vi glemte alt om at indtage føde og drikke - men kørte rent på energi til sjælen.

En god lang dag i det allerbedste selskab, hovedet fyldt af ideer og med et par kilo garn ekstra til de næste par måneders projekter. I morgen går jeg til chefen og beder om strikkeorlov - med fuld løn selvfølgelig.

8 kommentarer:

 1. Strikkeorlov må være rimeligt :o) Vi må have fulgt hinandens fodspor igår - min veninde og jeg tilbagelagde samme rute og havde også en forrygende dag. Det er sjovt i Saltum, for hele bygen koger af garn og strikkeglæde. Vi må lige holde udkig efter hinanden næste år :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder udkig efter dig til næste år - og måske på Fanø ? Strikkeorloven er ikke gået igennem endnu - men jeg fik lov at strikke til et eftermiddagsmøde. Det tæller også for lidt :-)

   Slet
 2. Super idé Mie .... strikkeorlov :) ....
  Det lyder som en dejlig dag i det nordjyske ...glæder mig til at hvad du frembringer ...
  knus og go søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk vidunderlig dag Marianne - glæder mig til at vise, hvad der kommer ud af det :-) Knus til dig :-)

   Slet
 3. Øj hvor det lyder godt. Må se om jeg kan finde tid og mulighed en anden gang til at være med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var simpelthen så dejllig en dag Irene - og du skal klart få ryddet kalender og tage med engang :-)

   Slet
 4. Det er simpelthen det, vi gør, - strikkeorlov! Mon det kan forhandles med KL?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke ? jeg skal bare lige finde ud af, hvem jeg skal ringe til. Det må være en ren form-sag :-)))

   Slet