søndag den 24. februar 2008

Operation sommerklar


På mystisk vis og uden jeg egentlig synes for alvor at have levet over evne, er det alligevel lykkedes mig at lægge 6 kilo til vægten fra sidste sommer. Det kan mærkes på både tøj og humør, og jeg tager nu skeen i den anden hånd og gør en seriøs indsats for at tabe de forbaskede kilo.

Jeg funderer en del over retorikken "tabe et par kilo" - Tabe er vel nærmest noget, man gør, når man er ukoncentreret og ikke passer ordentlig på - Det står i skærende kontrast til den indsats og den koncentration, det kræver at arbejde kiloene af.

Dagen i dag startede således med, at jeg igen gravede løbeskoene frem fra gemmerne og begav mig ud i den kolde morgen. Formkurven er vel nærmest faldet vertikalt - ihvertefald gjorde det ondt og rev i lungerne, selvom jeg lagde ud med en lille-bitte tur. Det kommer til at kræve sin kvinde at komme op i fart og distance igen - men jeg hepper på mig selv.
Løbeprogrammet, jeg følger og nu har måttet gå noget tilbage i efter en lang pause, findes på http://www.iform.dk

1 kommentar:

  1. Jeg er helt klar til støtte op og være med, hvis vi skal være sommersild. Jeg gruer bare for skolebænken og dens fristelser.
    Måske jeg også skulle kigge lidt på det løbeprogram, det må da for f... kunne lade sig gøre.
    Knus

    SvarSlet