torsdag den 14. februar 2008

Haven lever

Jeg fik mig rejst - men er nu kollapset på sofaen igen med dyner og tænder, der klaprer af kulde. Kroppen er stadig lidt feberhærget, selvom jeg ikke er meget for at indrømme det - og helst vil køre med fuld skrue.


I haven fik jeg ryddet lidt blade og grene væk fra nogle af bedene - og under var der tegn på liv. Vintergækker og julerosen stod i blomst. Det er gået lidt hårdt over mine blomster, at vi har fået en gravhund. Flere bede er totalt gennemgravet og istedet for at ærgre mig over det, smiler jeg ved tanken om, at det giver en god anledning til at besøge planteskolen til foråret.

Det går fremad med mit "sommer-tørklæde", og med lidt held lægger jeg sidste hånd på det i aften. Jeg mangler blot de sidste sammenhæklinger, en kant hele vejen rund og et hav af hæftninger - så er garderoben klar til forår :-)

1 kommentar:

  1. Efter en gang havearbejde er det vel også velfortjent at slappe af på sofaen. Jeg har lige set Rejseholdet efterfulgt af Men in trees på Tv3. Ærgerligt at i ikke kan se det. Det er alletiders tøse serie. Nu vanker der snart dyner. Hyggeligt at snakke på denne måde. Susan fik vores adresser i dag, så hende hører du sikkert fra på et eller andet tidspunkt. Jeg tror også min hund er en smule depri!!
    Knus

    SvarSlet