tirsdag den 19. februar 2008

Der kom en pakke

Posten bragte i dag en længe ventet pakke fra Lisbeth i Idebazar med garn til min lilla cape og til den petroleumsfarvede vams af en sweater, jeg så længe har fablet om. Det trækker og slider i mig og tigger mig om at komme på pinde.

De mange ufærdige projekter må nu tage plads i kurven igen og vente på bedre tider. Med lidt held og snilde er capen færdig til på lørdag, hvor jeg netop mangler noget tøj til en rund fødselsdag i familien.Foråret er blevet hentet ind i stuen - Det er endelig lykkedes for mig at finde lilla perlehyancinter. De har været en eftertragtet vare her i byen - hvor butikkerne har budt på den hvide variant af slagsen - Men nu tror jeg igen på forårets komme og venter med spænding på, at de første blomster viser sig.
Tante H's forbrydelsessweater er færdig. Den er skyllet op og blogget til rette størrelse - håber jeg. Det er en lækker sweater - min egen er snart slidt til uigenkendelighed - ikke fordi garnet ikke holder sig pænt - men fordi den allerede er brugt rigtig rigtig meget. Den er super god til travetur med hunden, en søndag eftermiddag i sofaen, en tur i haven - og da den var lidt mindre brugt også til en nederdel og høje støvler. Håber den falder lige så meget i hendes smag som i min.

1 kommentar:

  1. Ej hvor jeg glæder mig til at komme i den trøje. Den er lige det jeg mangler til de her dage med næsten forår og jeg kan nøjes med sweater og vesten når den står på travetur med Laban. Vi har trænet hårdt i dag, både det at komme ind i bilen, men også herhjemme i stuen. Han er ret lærenem når der er pølser og kødboller i luften og kan nu snart både rulle og næsten gi´pote, men kun næsten. Nu ligger han mæt og glad her ved siden af og slår mave. Har du fundet ud af hvad du tager på til festen, altså ud over dit nye strikketøj som jeg er spændt på at se færdigt. Knus

    SvarSlet