fredag den 15. februar 2008

Huslige sysler

Så er solen gået ned over vinterferiens sidste reelle feriedag - heldigvis er der stadig en weekend tilbage, inden jeg skal forlade min kateder-plads og selv sætter mig på skolebænken i 14 dage. Jeg skal videre i mit studie, der gerne skulle gøre mig til en kompetent praktikvejleder, og jeg glæder mig til igen at være studerende og smage på alle visionerne, teorierne og de høje tanker, som godt kan gå lidt tabt, når jeg befinder mig under handle-tvang ude i praksis-sumpen.


De sidste solstråler denne fredag blev brugt på en travetur med Tjapper, hvor vi sammen mærkede, hvordan frosten trak i næsebornene samtidig med at vi fik solskin i øjnene. Det er stadig vinter, men lige om hjørnet venter forået. Vi stræber alle efter solen, og Tjapper forlader frivilligt sofaen for at tage en lur på gulvet, hvis han bare kan finde sol.


Vi har syslet i huset i dag - der er blev ludet døre, pillet gammel tapet af og rystepudset vægge. Man kan ikke sådan for alvor se, at der er sket noget - udover det faktum, at et tykt, tykt lag støj har lagt sig over hele huset. Vi er ikke blevet færdige med noget - men har fået sat nogle både i vandet og er på vej.

Min sommerklud af et tørklæde er blevet færdig - og den er altså lidt klude-agtig. Den føles som en karklud at røre ved og ligner måske også lidt. Jeg er ikke 100% tilfreds - men den skal nok ses med sommerbukser og t-shirt, før den rigtig kommer til sin ret. Tilgengæld synes jeg, det har været fedt at arbejde med hæklenål. Jeg er ikke videre god til det - men har opdaget, at det faktisk er en fornøjelse, jeg vil dyrke lidt mere.

1 kommentar:

 1. Kære Mie.
  Det er da sjovt, det tørklæde!:-)
  Her står den også på hæklerier for tiden. Det kan man altså godt blive bidt af!!
  Selv rigtig god weekend - og mandag! SMIL....
  Og godt kursusforløb!!
  Knus fra Marianne.

  SvarSlet