søndag den 5. maj 2013

Store puslespil-dag

Spisebordet blev ryddet, og lapperne lagt ud. Det tog laaaaang tid - alle piger var i sving, og der opstod heftiske diskussioner undervejs - og enkelte beskyldninger mod moar'en om at have hæklet for mange i en bestemt nuance og for få i en anden.


Efter lang tids leg opgav storetøsen ævred med at rykke på plads til det blev helt perfekt - og jeg tog en hastig beslutning om, at det så fint ud og har nu lagt dem sirligt i bunker med gule sedler. Nu kommer kunsten så at få dem hæklet sammen i rigtig rækkefølge.

En proces I nok kommer til at høre og se mere til :-) God søndag aften derude :-)

6 kommentarer:

  1. Jeg er fuld af beundring - det bliver så smukt
    KH Anette

    SvarSlet
    Svar
    1. Det håber jeg Anette - det håber jeg :-)

      Slet
  2. Det bliver da bare verdens bedste gave fra verdens bedste mor (til en af verdens skønneste døtre. Bare det var mig der kunne tage mig sammen til at lave sådant et skønt tæppe. Men det har jeg absolut ikke tålmodighed til......
    Kh. Rikke (fra H.)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jov du har - beundrede dit syede tæppe, sidst jeg var hos dig - du har tålmdoghed på et andet felt :-)kh og knus til dig og dine

      Slet
  3. det bliver så godt Mie :) -
    godt de ikke røg ud ...
    jeg hækles der også sammen :) -men dykker og tager helt tilfældigt i kurven :)
    knus

    SvarSlet
  4. Har været ovre og kigge på dit flotte flotte tæppe Marianne - smart med kurven - men storetøsen overlader ingenting til tilfældighederne :-)
    knus

    SvarSlet