søndag den 19. maj 2013

Max udfordret

Have-nyderen er kommet på overarbejde og har suget lærdom til sig. Jeg er nu en ren mester ud i mælkebøtte-optagning - og vi er blevet enige om, at skvalderkål er et super-godt bunddække. Armene er lidt små lange og benene trætte.


Mine have bliver vist aldrig pryd-have men har det her lidt vilde, uregerlige og naturagtige look. Tilgengæld er der lige nu monster-stakke af fældede træer, buske og andet haveafflad hele to steder i haven..... og havefolket har forladt matriklen.... Jeg lurer lidt på om, det kan transporteres i min Peugeot 207 UDEN krog.... og tænker gode råd er dyre og håber, hjælpen er nær.

2 kommentarer:

  1. Det lyder som om I har været flittige i haven, - jeg krydser fingre for, at der kommer en venlig sjæl med en trailer.

    Skvalderkål kan holdes nede med en græsslåmaskine. Også ude i bedene (jeg taler af erfaring).

    SvarSlet
  2. Vi har været så flittige - og hele to venlige sjæle har meldt deres ankomst allerede i morgen eftermiddag - og en tredje har lovet at komme og sprøjte mine fliser - jamen jeg er simpelthen så velsignet med skønne mennesker i mit netværk..... Lurer lidt på den med græsslåmaskinen - og hvordan man så kommer udenom de mange andre planter ???
    Knus

    SvarSlet