fredag den 17. maj 2013

God karma og varm taknemlighed

Pinsen står på havearbejde - havearbejde af den seriøse og grundige slags. Det er ikke mig selv, der skal stå på kommando-broen - men derimod mine tidligere svigerforældre, som har afsat hele 2 dage til at hjælpe mig med at få styr på vildmarken og de vilde bede.

Jeg er have-nyde og ikke have-yder. Jeg har ikke en dyt forstand på ævred og bakker sådan lidt, når det vokser mig over hovedet. Nu skal jeg have lært det - både glæden ved det, og hvordan og hvad man gør med sådan 2400 m2.

Og er det så ikke fantastisk, at 2 mennesker, som ikke skylder mig en dyt, som ikke hverken hør eller bør -  stiller sig til rådighed og melder sig ind i kampen - jeg bliver på en gang ramt af ydmyghed, forundring og dyb dyb taknemlighed.

Det sker for mig ofte, når jeg oplever ikke at kunne magte, ikke at kunne overskue og mister fodfæste for en stund - at folk træder til - at hjælpen er lige ved hånden fra både kendt og ukendt side - og hver gang rammes jeg var denne dybe følelse af, at mit liv virker, og at jeg får i overflod fra mennesker omkring mig.

Det gør mig varm og blød om hjertet - og jeg håber, at jeg giver igen i alle tænkelige retninger. At jeg er med til at skabe god karma for mig selv og for mennesker omkring mig.


6 kommentarer:

 1. Det tror jeg du gør Mie :-) Dejligt indlæg og rigtig god fornøjelse i haven ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med haven er vist noget med at det bliver rigtig dejligt, når det er gjort og man kan nyde det fra terrassen :-) Øver mig ihvertefald på at sende det gode ud - og gå væk, når der ikke er mere godt at sige og gøre :-)

   Slet
 2. Det er dejligt at få hjælp. Men jeg tror, at du er god til at tage imod, - og det er også en kunst, som mange ikke magter.
  God fornøjelse med havearbejdet. Det skal nok blive dejligt havevejr:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med at tage imod hjælp er noget jeg også øver mig på - og jeg er klart blevet markant bedre til både at bede om hjælp og tage imod de sidste par år.... Måske et udslag af "nød lærer nøgen kvinde" Alene med 3 piger i kæmpe hus med koloenorm have - det kræver hjælp bare en gang i mellem :-) Elsker også selv at blive bedt om hjælp - og forsøger at huske den følelse, når jeg spørger andre om at give en hånd. Vejret er jo helt fantastisk :-) God pinse til dig søde Eva :-)

   Slet
 3. Hej Mie
  håber jeres første havedag er gået rigtig godt og at i lige nu sidder og nyder ..
  Dejligt med hjælp ... og til 2400m2 pyyyy det er også en stor mundfuld
  knus og fortsat go pinse

  SvarSlet
 4. Første havedag gik tju hej - og der blev renset ud i mange bede, og vi blev enige om at skvalderkål er pænt bunddække :-) En kæmpe mundfuld - men meget af den står i natur og skovbund. Jeg nyder pinsen - men glæder mig også til tid til pindene :-) Håber du også nyder og har tid til lige det, du gerne vil
  Knus og tanker til dig Marianne :-)

  SvarSlet