fredag den 24. maj 2013

For ind i hede hule.....

Småbander og svovler lidt. En alene aften uden mellemstetøsen, og hendes fødselsdagstrøje, som hun selv har tegnet og bestilt skulle have de sidste pinde. Tjek tjek - og så en gang opskyldning for at samle maskerne i mønsterrækkerne - og ta da..... 


Den er strikket på mål efter storesøsters trøje - samme garn, samme maskeantal, samme pindestørrelse og samme strikker - og alligevel er den en hel telt-størrelse større. Arhem - og det er altså på onsdag, hun har fødselsdag. 

Jeg er nu i gang med det der lettere desperate vaskemaskine-raide - 30 grader på uldprogram klarede ikke problemet - nu kører den på 40 grader uld..... Arghhhh

9 kommentarer:

 1. Det lyder som en gyser. Er meget spændt på om maskinevask på 40 grader klarer problemet med størrelsen. Pøj-pøj. God fredag aften ;-)

  SvarSlet
 2. Å Å Det lyder ikke godt, men som en skrev på min blog om en trøje der var blevet lidt for stor: Det er godt at kunne vokse i den. Held og lykke med den!

  SvarSlet
 3. Det lyder da mystisk :-( Håber det hele ender lykkeligt, for lækker ser den ud

  SvarSlet
 4. Så må man gerne bande!
  Jeg håber, du får løst problemet, - og ellers vokser hun vel til.....

  SvarSlet
 5. For finken da... Go go vaskemaskine. Krydser fingre for dig og trøjen. :-)

  SvarSlet
 6. Hej Mie!
  Brug tørretumbleren :-) ... vask på uldvask, smid den i tumbleren, tag den ud efter 5 min, ryst igennem, hvis ikke nok, så ind igen .... gentag indtil den har størrelsen :-)
  Det er den nemmeste og sikreste måde at "krympe på" uden at få krympet for meget :-))

  SvarSlet
 7. Tak tak tak Lisette - det var jo præcis, det der skulle til - den har nu den rigtige størrelse..... og jeg er stoppet med at bande :-) Tak til alle jer andre for at heppe og holde modet op hos Strikke-Åse her...:-)

  SvarSlet
 8. Åhh, håber det lykkes. Jeg er sikker på at det er fordi at du har strikket flerfarvestrik, at den er blevet større/bredere. Det sker i hvert fald her hos mig.
  Håber du når det, også jordbærrene;)

  SvarSlet