lørdag den 4. maj 2013

Overspring og overdrev

Når jeg kigger på mig selv, og det jeg har gang i her ved arbejdsbordet, kan jeg godt se, at det tenderer det grinagtige, og at jeg i den grad laver seriøse overspringshandlinger......


Inspireret af Filihunkattens krea-to-do lister, har jeg lavet min egen krea-liste, pigernes to do lister - og istedet for bare at printe har jeg været ude i noget tegneri, laminering, som fordrede en fremgravning af lamineringsmaskinen, som ikke har været brugt længe længe og en oprydning på opslagstavle for at få plads til herlighederne.

Arhmen altså - nu må jeg så snart gå i gang med noget seriøst arbejde - istedet for at lave lister til at skrive lister om det jeg burde lave......Det er da vist overspringshandling i højeste potens.

2 kommentarer:

  1. Men genialt og måske dét sparer dig tid senere. Jeg lever et familie liv med pictogrammer, rutiner og lister. Så jeg ved at én god grund model er guld værd, og dét tager tid, selv bare til én helt normal familie og alle de lækre ting i finder på sammen. Så er dét jo meget godt med én oversigt så nogle af drømmene kommer i mål og at andre ting ikke kommer til at føles som overspringshandlinger;-)
    Kh Didde

    SvarSlet
  2. Jeg er simpelthen så glad for mine boards - et til arbejde og et til kreativ - og synes det ser enormt velordnet og tjekket ud - og du har lige givet mig en god begrundelse for at det ikke er bare spild og overspring :-) Tak for det :-) God søndag til dig:-)

    SvarSlet