torsdag den 2. maj 2013

En snert af berøringsangst

Jeg skal love for, at vi er kommet i gang igen - og at mange af døgnets vågne timer bruges på arbejde, på at lande, på at indhente, på at genskabe og genetablere og på at finde benene og op og ned i den virkelighed, der ligner sig selv og alligevel er forandret.

Og samtidig vælter det ind med kreative idéer, der skriger på at blive udlevet og få sat handling bag tanke. Jeg har i dag fundet stof og sager frem - tænkt tanker og haft ideer, fundet sy-vejledning og forsøgt at peppe mig selv til at kaste mig ud i det, jeg ikke helt mestrer - og endte alligevel med at gribe strikketøjet....


Men jeg mangler altså både et penalhus-agtigt-etui til mine strømpepinde og en toilettaske-agtig ting til alle dimserne - og jeg tror, vi er ude i noget sort med pink på - noget grafisk med et twist. Jeg skal bare lige samle mig mod til. Måske jeg starter maskineriet op i weekenden :-) og nårh ja den er her jo lige om lidt, og pigerne har opdaget, at man på tanken  kan få verdens største rom-kugler til 10 kr.

3 kommentarer:

 1. Dejligt indlæg :-) Kender godt det, at gå rundt om sig selv et par gange før saks og maskine findes frem - godt hækle/strikketøjet så findes ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg genkender bestemt det der med hverdagen, der har væltet sig ind over os. Denne fredag er meget velkommen, og jeg skal tidligt i seng!.

  Hvordan var det nu med symaskinen? Virker den? Var der ikke noget med, at den ikke var helt ok?

  SvarSlet
 3. Overspringshandler du? Åh hvor jeg kender det. Har en konfirmation på søndag og får stress over det jeg skal nå/gerne vil lave. Men gør jeg nogle af tingene? Næ. F.eks. vil jeg gerne sy en lille make-up pung lige pludselig. Konfirmationsrelateret? Overhovedet ikke.

  SvarSlet