søndag den 19. maj 2013

Lilla lækker

Pinsen kommer ikke til at byde på så meget strik - og jeg forsøgte derfor at give den max gas med pindene i fredag. Jeg gik efter at slå nye rekorder i speed-strikning - men hovedet og kroppen ville bare ikke helt være med, og jeg faldt i søvn flere gange i løbet af aftenen.


Det er simpelthen noget af det værste - at blive overmandet af træthed, når man har en anden agenda. Jeg bliver så irriteret over ikke at have uanede kræfter - og synes det er soven på sofa er spild af god weekend.

Lidt lækker lilla er det blevet til. Bærestykket på en lilla tunika til den lille pige i Højlandsgarn og alpakka blev det til. Jeg satser nu på at smugstrikke mellem hakkeriet i bedene og trillebør-køreriet

4 kommentarer:

 1. Jeg synes, det ser dejligt ud. Fantastisk farve! Hos os regner det, man kan jo bedre strikke i regnvejr end man kan bekæmpe skvalderkål, ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi fik ikke en dråbe - men heller ikke gjort kål på skvalderen :-) Det er en skøn lilla farve, og jeg bliver vist også nødt til at lave noget til mig selv i den :-)

   Slet
 2. Jeg kender det godt. Der er så meget man gerne vil og så skal der gud hjælpe mig også være tid til at sove... Ikke fordi det ikke er skønt at sove men det er ikke altid man lige synes at det passer ind når der nu er noget andet man hellere vil:0) Flot lilla farve!

  SvarSlet
 3. Der er bare for få timer i døgnet - og for mange ting, jeg gerne vil leve ud - lyder til du kæmper med den samme problematik :-) Hvis du nu løser problemet - så giver du lige et praj ikke ? Knus

  SvarSlet