torsdag den 10. april 2014

Hele flokken og fuld fart

En hel flok 9. klasses tøser invaderede i går mit matrikelnummer med en klar målsætning - alle skulle forlade dagen med eget penalhus. Der blev kørt ræs på hele 2 symaskiner fra 14.30 til næsten 22. Jeg havde en finger med i næsten hver eneste søm - og dejsede rundt, da først roen faldt på og de blev hentet igen.


En dejlig dejlig dag hvor Stritten hjalp med syningen - og hvor vi hyggede, mens vi kørte hårdt på. Der blev snakket, diskuteret og rumsteret, som kun en flok teenagere kan gøre det. Heldigvis havde jeg allieret mig med en kollega- veninde, som kunne sørge for, at de blev spist af - for den slags "uvæsentlige" detaljer havde jeg slet ikke blik for.

Glæder mig til at se alle de fine kreationer rundt på bordene, når vi lige om lidt giver den den sidste skalle inden eksamen og sidste skoledag, der lurer lige om hjørnet - og om 14 dage giver vi den endnu en tur ved maskinerne med parallelklassen. Ah jeg elsker lige der så meget at være skolelærer.

6 kommentarer:

 1. Og hvor er dine elever heldige at have sådan en entusiastisk og kreativ lærer som dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en skøn dag, hvor jeg bød ind med det, jeg nu kan :-) Eleverne tog imod og lod sig udfordre, selvom nogle af dem havde svært ved at køre lige ud på maskinen :-)

   Slet
 2. Mie - jeg tænker at dine elever altid vil huske dig som en særlig person fra deres skoletid - de er heldig at have en lærer som virkelig vil dem og ser dem som de fantastiske unge mennesker de er :-) KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Anette - det er lige præcis det enhver lærer næres ved - mulighed for at sætte spor og gøre en forskel - både i de små ting og på de store linjer. Det giver mening til vores arbejde :-) Knus

   Slet
 3. Jeg blev lige lidt rørt der, godt der findes lærere som dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Der findes så mange lærere som mig - lærere, der brænder for jobbet, børnene og for at gøre en forskel :-)

   Slet