onsdag den 23. april 2014

Allerede-onsdag klar

Den kommer lidt bag på mig - onsdagen.... Det giver altid lidt kuk i tidsfornemmelsen, når weekenden går ind i ugen, men onsdag er rolig morgen og møde-sent dag, og den er meget velkommen.


Lige om lidt drager jeg ud i virkeligheden, som stadig overvælder og overmander mig lidt efter en god lang påskeferie. Resten af dagen af programsat - men jeg trisser alligevel afsted med min pose med blå strik i håb om at finde en helle her og der til at strikke et par pinde eller bare et par masker.

Strikken er en Sommersky i den skønneste blå farve. Jeg får normalt langt udenom blå - og nu er det alligevel som om den vinder lidt ind på mig - ligesom det er sket med gul.

8 kommentarer:

 1. Meget smuk blå farve. Jeg har købt ind til Sommersky en en creme-kaffefarvet mohair og Alpaca - er spændt på at se dit mønster :)
  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver et par lækre sommertrøjer - hvilket mønster mon du satser på ? Jeg tror mit bliver de store pile :-) kh

   Slet
  2. Glæder mig til at se din færdig - jeg har ikke tænkt mønsteret færdigt endnu til min.

   Slet
 2. Hmmm...den drømmer jeg også om at strikke. Skal på Garnudsalg på fredag, så mon ikke jeg får købt lidt garn der kan bruges...smil.
  Bliver nød til at spørge dig.
  Hvilket program bruger du til at lave de flotte billed sammensætninger med.
  Det ser vildt godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh spændende hvad du får slæbt med hjem af lækre sager i morgen Inge :-) Jeg bruger PhotoScape til at sætte billeder sammen - et gratis program - og det fungerer fint for mig :-) Tak for roserne :-)

   Slet
  2. Tak for svar.
   Tror også det virker for mig...smil.

   Slet
 3. glæder mig til at se din flotte blå sommersky :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja så sneg der sig alligevel lidt blåt ind på mig Marianne - og lige om lidt truer weekenden - forhåbentlig med noget god strikketid :-) Knus

   Slet