søndag den 20. april 2014

Haren og ægget

Påskeharen kom tidligt i år - og pigerne havde travlt med at få indsamle alle æggene, inden Tjapper-hunden fik dem onduleret. Han tager dem med papir og i en ruf - og blev forvist til huset, mens den vilde jagt fortsatte.Den er smart den påskehare - den ligger æg i klynger af tre - og der er en klar strategi og teknik i jagten, som bliver anvendt år efter år. Alle tre følges rundt i haven, og det skal foregå i et bestemt tempo - afviger man fra planen, bliver man klapset af. Jeg elsker at stå på sidelinjen i jagten på de mange æg.

Og når det så er sagt - så undrer det mig hvert år - at påskeharen lægger æg....

2 kommentarer:

  1. Det er hyggeligt med den påskehare. Vi plejer at synge den med påskeHØNEN, der har lagt et påskeæg, og mens "børnene" leder, så synger man kraftigt, når de nærmer sig og svagt, når de fjerner sig fra ægget.I år nøjedes de dog med at få deres papæg med en lille pengeseddel og lidt slik i. Den yngste er 21 :)

    SvarSlet
  2. Ha ! griner lidt af billedet med en flok voksne "børn" der pisker rundt i haven mens I synger :-) Påskehøne-sangen kender jeg ikke - klart en fejl :-) Jagten er hård og intens - og jeg nyder det hvert år - tror den holder - også når den yngste nærmer sig de 20 :-)

    SvarSlet