søndag den 25. august 2013

Vingefang

I denne weekend har jeg haft et par ekstra piger under mine vinger. Mens deres forældre svingede træben og klirrende glas,  hyggede vi os i deres vante omgivelser med snak, tv og leg. Den der snert af utryghed og savn, som man godt kan opleve, når man er i næsten-fremmeds-varetægt blev omfavnet og rummet på fin vis af mine piger.


Jeg er lidt rusten ud i kunsten at koge havregrød tidligt morgen - Jeg sover let og springer ved mindste kny - og jeg hænger lidt i bremsen i dag efter afbrudt søvn i nat. Men samtidig kommer det også let til mig at håndtere og være med små børn - selvom det snart er et stykke tid siden mine egne gik på vaklende fod.

Kom an med de små - jeg agerer gerne både Tante Glad og tante Skrap lige der i mellemrummet mellem egne børn og fremtidige børnebørn.

PS : fik jeg fortalt, at den ekstra bonus i "låne-børn" arrangementet var, at de skulle hentes lige i nærheden af Tind Mohair - ah sådan en guldgrube er svær at besøge og forlade uden at svinge dankortet. Mere herom senere.

7 kommentarer:

 1. Det er godt at holde sine småbørnskompetencer ved lige. Og så bliver der så dejligt stille bagefter :)

  SvarSlet
 2. Tror du, det er ligesom at køre på cykel ? Helt stille bliver der sjældent her i mit hus - men mere stille er også en slags stille :-)

  SvarSlet
 3. Jeg behøver ikke "lånebørn" for at tage en afstikker fra kystvejen ind til Tind. Himmerige i garn. Og smukt hus,smukt beliggende.... et besøg værd! Gerne kombineret med en is i Gårdbutikken!!!

  SvarSlet
 4. En is i Gårdbutikken ? Kender ikke gårdbutikken - men synes det lyder som et nyt indslag til besøg hos Tind - et nyt "must" :-)

  SvarSlet
 5. Du kan godt få lov at træne med mine små pus ;-)

  SvarSlet
 6. Du kan godt få lov at træne med mine små pus ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Træner gerne med dine knægte til enhver tid :-)

   Slet