søndag den 4. august 2013

Standpunkter ændres

Tæppet tog på det nærmest livet af mig - men åbenbart ikke af min hæklelyst - selvom det godt nok føles som om lige der, da jeg lukkede den sidste kant af. Mine standpunkter ændrer sig ofte og nogle gange hurtigt - og jeg har nu fattet hæklenålen igen og givet mig i kast med en gang hexagoner.


Målet er en ny pude. Et mindre og mere overskueligt projekt - og samtidig har jeg begrænset farverne, så det ikke kræver den store hjerneaktivitet at lave den næste. Kun grubler jeg nu over, hvordan jeg får dem til at hænge sammen til en firkant, når det nu er hexagoner. Jeg tænker det må blive noget med nogle halve og kvarte - men hvordan dælan gør jeg nu lige det ?

9 kommentarer:

 1. det bliver rigtig smukt Mie :)
  det med med halve og kvarte 'sjussede jeg mig til ... - men mon ikke du kan google det .... (tjekkede lige - .. prøv half crochet hexagon )
  - hvis du skal have stof på bagsiden kunne du måske bare lave hele hexagoner så det bliver større end pudens bagside ..
  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Google kan redde en hvilken som helst situation :-)jeg kan nok få krammet på det - og hvis lysten svigter kan jeg jo kigge på nogle af de fine hexagoner ovre hos dig :-) Knus

   Slet
 2. du kan finde det på youtube. ellers så kunne du göre det så at det er hæklet rundt, dvs begge sider af puden er hæklet, så behöver du jo ikke nogle halve eller kvarte, du laver bare hexagoner og hækler dem sammen til en ring.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en god idé - måske er det bare det jeg gør :-) Knus

   Slet
 3. Det er da dejligt at kunne skifte standpunkt ;-)
  Sikke smukke farver, du sætter sammen

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes det bliver rigtig fint med det grå og hvide :-)

   Slet
 4. Spændende... Jeg vil foreslå, at du laver puden udelukkende med hexagoner. Når du sætter stof på bagsiden bliver de yderste hexagoner automatisk halve og kvarte. En nem løsning - men du kender mig jo. :-)

  SvarSlet
 5. Nemme løsninger er ofte gode løsninger - ellers må vi jo lave en udviklingsgruppe og løse problemet :-) knus

  SvarSlet
 6. Jeg holder med Fru skov - men det ved du jo...;)
  Ser godt ud..!

  SvarSlet