onsdag den 21. august 2013

Odd man out

Odd man out er en leg, jeg ofte leger med mine engelsk hold, hvor de skal finde den der ikke passer ind i en sammenhæng og forklare det. Når jeg kigger ud over mine skolesager er der en klar "odd man" som må "out".

Jeg ved godt, der sidder en enkelt eller to, der kender mig derude bag skærmen - og jeg ved godt, at de lige nu griner og ryster på hovedet af mig og mit evindelige trækken røde tråde og fåen tingene til at passe sammen, når jeg siger, at den er helt gal med den kalender.

Jeg er forfærdelig på det punkt - jeg farve-, mønster-, og stilafstemmer i alverdens mulige og umulige sammenhænge. Det giver ro til øjnene, at der er en eller anden form for sammenhæng. Min særhed går videre end det - Ting skal helst hænge lige, skabe skal helst være lukket og flader skal helst ryddes efter brug. Der er et ord for min særhed "æstetisk idiosynkrasi" - det lyder finere end pendantisk freak.

Men altså den kalender må have et nyt betræk - og jeg har fattet hæklenålen og luret lidt på Yarnfreaks Ipad omslag. Det bliver nu en grålig-zebra-kalender, der kommer til at gå fint i spænd med penalhus, notesbøger, og pung.

4 kommentarer:

 1. Du har fuldstændig ret - den kalender springer i øjnene lige med det samme! Glæder mig til at se den med et nyt omslag :-)
  Kh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt ikke at være ene om at synes den falder udenfor.... det omslag skal være færdig ASAP :-) Knus

   Slet
 2. Der er vi fuldstændig enige Mie, der skal være en rød tråd :) Og dit nye kalenderomslag syner bare helt perfekt til resten.. Øjeguf, kan man ikke kalde det det?

  Kh

  SvarSlet
 3. Vidste jeg kunne regne med dig Gitte ;-) Øjeguf det er et lækkert ord :-) Knus

  SvarSlet