lørdag den 17. august 2013

Flere indledende øvelser

Der forberedes stadig. Der pakkes tasker, vaskemaskinen kører på højtryk - og Stine-musen huserer på sit værelse i kælderen for at få pakket både nødvendigheder og pakkenelliker ned. Vi andre har travlt med andre forberedelser heroppe i stueplan.

De to andre piger er i gang med at lave hver deres kop til Stine. De er ikke helt færdige endnu - men jeg smiler over Strittens meget præcise beskrivelse af deres forhold i billeder.


Selv har jeg lavet en nødhjælps-pakke, hvor der er en pakke til lidt af hver og en næsten hvilken som helst nødsituation, krise eller bump på vejen.Og lige om lidt er det ynglingsmaden, der en sjælden gang finder vej til vores bord. Flæskesteg med hele moletjavsen. Her lugter mere af jul end af sommer.

7 kommentarer:

 1. Fantastisk - intet mindre. God dag til jer i morgen :-)

  SvarSlet
 2. Man kan vist ikke blive sendt afsted på en bedre eller mere kærlig måde.

  SvarSlet
 3. Det er bare så stort..:) Mon ikke alle har nydt dagen lige meget..
  Knus og tanker til jer i morgen

  SvarSlet
 4. Hold da op en sød og kærlig pakke - bliver helt rørt. knus nicole (nicolles2205)

  SvarSlet
 5. Fed ide med pakkerne 👍❤.. Og ikke mindst søstrenes krus
  Pøj pøj

  SvarSlet
 6. ej hvorfor tænkte jeg ikke på at lave sådanne pakker til sønnen min...lavede det til nabo-drengene, da de drog afsted på efterskole????!!! Æv, nå men jeg har lige afleveret en First Aid æske (fra Søstrene Grene) fyldt med lidt godt til hverdagen :).

  Det er spændende at aflevere sit afkom på efterskole OG hårdt. Selv om man glæder sig på sit barns vegne, så kan man ikke undgå at føle et savn. Men man overlever som forældre :-)

  SvarSlet