søndag den 18. august 2013

Sommerfugle og svulmende hjerte

En god portion sommerfugle flaksede. Stemningen var tyk af uro, spændt forventning, glæde og en snert af ængstelighed - al sammen for en tid kamoufleret bag praktiske gøremål - og så pludselig var vi der lige midt i begyndelsen og afskeden på en og samme tid.Hun var så klar, så parat og så meget på spring til en masse gode oplevelser og fællesskab. Hun trådte med fast blik og sikre skridt ud på vejen og kun hendes vejrtrækning, når jeg havde hende helt tæt på mig afslørede sommerfuglene og den sunde nervøsitet. Hun var og er sej min store pige med så megen mod på livet, så megen trang til at være sig selv og skabe sig selv og så megen lyst på at være med andre og skabe venskaber lige her og nu og for livet. Jeg er stolt af hende og har det der svulmende hjerte, der truer med at løbe over.

Og lidt stolt af mig selv for at klare det i fin stil. At få hende sendt ind i efterskolelivet med et smil og et varmt kram, der skal holde, til hun igen er under mine vinger om to uger. Men hvorfor skulle vi lige præcis synge "Kære Linedanser".... lige der, synes jeg, at de efterskolefolk strammede den og måtte tage en dyb indånding og lade andre synge højest.

11 kommentarer:

 1. Pyha Mie ... Sidder her med tårer i øjnene ... Og det er josselin ikke mig der har afleveret barn ....
  Knus herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er barske sager det der given slip :-) Forsøger selv ikke at svælge for meget i det - og smiler over at hun smiler :-)

   Slet
 2. hvis det er den skole, jeg tror det er efter navnet at dømme, så er hun i gode hænder. Jeg bor lige i nærheden. Hilsen Hanne B

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Hanne - det er også min fornemmelse, at det er et godt sted - men dejligt at høre fra en, der kender :-)

   Slet
 3. Du er sej. Og den sang, - det kan de ikke være bekendt ;) Den er alt for fin til ikke at få klump i hals og tåre i øje...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kræver sejhed og sin kvinde at lade gå og give slip - men sangen var tarvelig :-)

   Slet
 4. Nej hvor kan jeg huske det...der er altid en sang de bare ikke kan være bekendt at synge;-) på ældstes efterskole var det "Du kom med alt det der var dig"
  Men det ER stort at starte på efterskole og det bliver en oplevelse for livet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Aj okay den er så endnu værre - godt vi ikke sang den - så var det nok ikke gået med at holde mund og tænke på noget andet. Tror det bliver et fantastisk år for hende - og glæder mig så meget på hendes vegne :-)

   Slet
 5. Åh - det bliver bare så god for hende.
  Alle de kammeratskaber og gode oplevelser der ligger ret forude ..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror på at det bliver magisk og kommer til at sætte spor for livet :-)glæder mig til at følge hende og høre bare lidt om det :-)

   Slet