onsdag den 7. august 2013

Alle gode gange 3

Det er som om den ferie og jeg ikke er helt færdige med hinanden endnu. Jeg hænger mig desperat fast i den med et fast greb og suger den sidste kraft ud af den, inden jeg må lade den flyve og træde ind i hverdagen for alvor.

I dag har været halv alvor, halv feriestemning og frihed. Formiddagen blev brugt ved arbejdsbordet med et forsøg på at skabe overblik og få to-do listen nedbragt til et realistisk niveau. Over middag havde en ide og et behov sat sig så godt fast, at jeg måtte trække symaskinen frem - uden støttepædagog indenfor rækkevidde.

En toilettaske klippede jeg op til. Målte min gamle udtjente sag og fandt ud af at en 30 X 25 cm ville være lige i skabet. Syede rask løs efter All Momas quilt fine DIY - og var seriøst overrasket da jeg endte op med en boks i 8 X 13 cm. Pigerne var flade af grin og mente jeg havde syet en fin lille taske til 2 piller og en halv pakke tyggegummi.

På den igen - og denne gang blev det en fin pung til mit makeup - men stadig ikke toilettaske. Jeg valgte så at klippe op til det, der på det nærmeste måtte være en weekend-taske - og her sen aften har jeg faktisk fået fremstillet noget, der kan bruges som toilettaske. Dog uden hanke, da det ligger klart udenfor min zone for nærmeste udvikling.

Strikkeopskrifter kan jeg godt gennemskue - kan sjusse mig frem til størrelser, tilpasning, udeladelser m.m. - men de der sybeskrivelser minder for mig stadig mest af alt om raket-videnskab.

4 kommentarer:

 1. Jeg synes altså, at du er vildt dygtig. Sikke fine detaljer!
  Størrelsen ....., det er jo ikke den, der betyder noget ;)

  Ledelsen har planlagt tre hele arbejdsdage på skolen i denne uge, - så er man jo straks oppe i gear. Meeeeen, der sidder nu lidt feriegrød, som ikke er forsvundet endnu.....

  SvarSlet
 2. Jeg synes den er vildt sød og det er jo også fine med et kombineret pille- og tyggegummietui, hvem mangler ikke sådan et? Jeg sidder også og prøver at forberede undervisningsstart i næste uge....puha hvor det virker uoverskueligt

  SvarSlet
 3. Synes det er sejt du fortsatte :) Nu har du jo fundet fidusen, og selvfølgelig skrevet de forskellige mål ned ;)

  SvarSlet
 4. sikke en tålmodighed :) selvom resultatet ikke har størrelsen, så er de vildt flotte alligevel !

  SvarSlet