torsdag den 22. august 2013

Sommersky-test

I går var en af de der monster-dage, der kun bød på 1½ time på egen matrikel, forsømte børn, hektisk mor og et hjem, der ligner et bombekrater. Og lige der midt i ræset landede den allerdejligste pakke i garagen. Faktisk kan den have ligget der et par dage - men det var først i går, jeg opdagede den.

Den blev flået op og indeni gemte den på det skønneste orange garn til en gang teststrikning af Liselottes sommersky. Der var også lidt ekstra garn til "sjov og ballade" som Liselotte skrev - men det viser jeg senere.
Pakken betød så, at min børn blev endnu mere forsømt og selv måtte skaffe sig føden. Med 1 time til forældremøde skulle koden til opskriften knækkes, og der skulle slåes op til rib.


Ribben er nu strikket, og jeg er stødt på første udfordring. Den kan jeg desværre ikke løse lige nu, fordi det der arbejde igen kommer på tværs - men lige om lidt - lige når det bliver eftermiddag - så er jeg klar til at knække nøden og komme videre.

Åh hvor jeg dog elsker at strikke - havde lige glemt det lidt i al mit køren-med-symaskine og hækleriet. Strikning er altså bare nummer 1 - elsker den der næsten meditative følelse, når maskerne suser fra den ene pind til den anden, og strikken vokser - og elsker udfordringen med at knække koden til en opskrift. Det er nydning og god energi lige ind i blodbanerne.

8 kommentarer:

 1. Ja, det der arbejde tager altså alt for meget af ens fritid :-)
  Sikke en fantastisk farve garn, der er ankommet

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en superflot farve og jeg iler til pindene :-) men det kommer altså nogle gange på tværs det arbejde....

   Slet
 2. Oplagt at du skal være test strikker. God turbo strikning KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) så må vi håbe, jeg kan holde en høj kadence :-) Knus

   Slet
 3. Svar
  1. Arbejder på sagen Hanne :-)

   Slet
 4. Uha Mie ... Denne skoledag kan vist kun gå for langsomt ....
  Ønsker dig go turboteststrikkeweekend
  Knus

  SvarSlet
 5. Arhem altså hvis det ikke er arbejde, der kommer på tværs - så er det kroppen der insisterer på søvn..... ih altså - forsøger at komme op i fart :-) Knus og kram

  SvarSlet