onsdag den 14. august 2013

Ding dong dynamolygte

..og ind fra højre svingede virkeligheden og ramte mig lige i nakken - og lige i alt mit væren-på-forkant. Den er en tidsrøver af format - den virkelighed - og når den ikke snupper tiden, er det som om den tager energien og overskuddet. Jeg har nu flere gange taget mig selv i at strande ved spisebordet, ude af stand til at komme derfra og uden at få lavet andet end at små-stirre ud i luften, tænke usammenhængende tanker og forsøge at sortere dagens mange indtryk i en eller anden form for bunker.


Jeg ved det jo godt. Det her skolestart er barske sager - men kun den første uges tid - så har hjernen vænnet sig til den megen støj og uro, de mange der kalder og trækker en i ærmet og de million-milliard mange bolde i luften. Lige nu løber jeg spidsrod for at have styr på det hele - og lige om lidt finder jeg ro i, at jeg hverken kan eller skal det hele PÅ EN GANG.

Min krea-hybel er omdannet til arbejdsværelse - og de kreative projekter er blevet lagt i kasser, i stakke eller på hylder og venter tålmodigt på, at jeg igen får tid og overskud til at kigge til deres side. Lysten er der bigtime - og allerede i aften har jeg en krea-aftale med 2 skønne kvinder.

Måske jeg så liiiiige kan nå at sy et par nederdele, ombetrække stole, strikke en halv børne-tunika, hækle en pude og et enkelt tørklæde - mens jeg drikker the og sodavand, vender livet op og nedad og bare nyder selskabet og det at være..... Overambitiøs - aj vel - mindre kan også gøre det :-)

8 kommentarer:

 1. Ja den virkelighed... Synes også den snupper al min gode energi..;)
  OG sikke et program for i aften - det er vist godt jeg skal møde sent i morgen..:-D
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan jo også prøve at lade som virkeligheden ikke er derude - hyggeligt mens det står på - og lidt en lammer næste morgen :-)

   Slet
 2. Hvor ville set være rart hvis man kunne skrue på og ned for den virkelighed afhængig af hvor meget energi det nu var ril stede eller hvor meget msn havde lyst til at spendere. Desværre. Sådan er det ikke endnu. Kender til fulde følelsen af lysten der presser sig på hvor der er minus på energi og tidskontoen. Det vender igen, når først din krop har overgivet sig til stbejdsmode igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sådan en skrue op og ned knap ville være smart. Glæder mig til energien vender tilbage :-)

   Slet
 3. Tiden burde udvides betragteligt - så vi kunne nå alt det vi gerne ville ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide Mona - hvem skal man mon henvende sig til for at få det ordnet ? ;-)

   Slet
 4. Tak fordi du minder mig om, at skolestartstravlheden ikke fortsætter hele skoleåret. (Er du sikker?)
  Sejt, at du holder fsat i krea midt i travlheden.

  SvarSlet
 5. Jeg lover det Eva - tilgengæld vender den tilbage i spidsbelastninger - og der er tider, hvor skoleåret føles som en stor spidsbelastning.......Det er ikke for tøsedrenge - godt det samtidig er verdens fedeste job :-)

  SvarSlet