søndag den 16. marts 2014

Hverdagsmad på en søndag

Store brød er slået op. Kæmpe sorte gryde er gravet frem fra kælderen, og jeg syder og braser i køkkenet. Ikke noget fancy-smart - men helt almindelig hverdags-mad, som skal i fryseren og tages op de dage, hvor hverdagen løber så hurtigt, at de lette løsninger ligger lige til højrebenet.


Jeg steger frikadeller, laver kødsauce og har gang i en gullash-suppe, der vist har taget overhånd. Jeg skuler lidt til den sorte gryde, hvor der med garanti ikke er plads til at koge kartoflerne med lige om straks.

Det er så smart, at jeg lige om lidt har mad til mange mange dage - og det har krævet en minimal indsats. Det er så smart, at jeg simpelthen ikke forstår, jeg ikke gør det lidt oftere. Bagningen lader jeg dog være for i dag - med mindre jeg lige skulle svinge panden til en gang pandekager.

Ah søndags-overskud :-)

6 kommentarer:

 1. Ja, det lyder rigtig smart og hvorfor er det så liiige, at jeg ikke gør det?? Det er SÅ nemt og dejligt, når man lige kan tage en boks op af fryseren. Må overveje det... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gør det også alt for lidt - og når jeg så endelig gør det, tænker jeg, at det skal jeg altså prioritere - for det gør hverdagen så meget lettere...... måske noget med at finde nogle yndlingsopskrifter ?

   Slet
 2. Dejligt med en overskuds søndag ;)
  Det kommer dig tilgode senere.

  SvarSlet
 3. Så dejligt - og energien trækkes med ud i ugen - og det kommer mig helt sikkert tilgode - allerede i aften, hvor jeg har lang mandag :-)

  SvarSlet
 4. super idé ... - men ville nok desværre aldrig få det gjort ... til gengæld handler jeg ind til hele ugen ...
  med madplaner :) - det virker for mig :)

  SvarSlet
 5. Årgh ja det er også et super-princip - madplaner og have handlet ind til det :-) Det virker også for mig - men kræver jo selvfølgelig at jeg får det gjort :-)

  SvarSlet