lørdag den 17. november 2012

Ho ho ho!

Mens bunkerne på arbejdsbordet får lov at hvile lidt, er Julemandens Værksted åbnet igen. Pigerne arbejder med højt humør, tænder-skæren og raske diskusioner af dette og hint. Der er stadig et stykke vej i mål. Finesser, der skal nørkles på plads og andre småtterier, som især mindste-tøsen står lidt af på.


Vi er begyndt med indpakning for at kunne at strege af og strege over. Porcelænstuscher har erstattet de Posca-tuscher, der efter sigende ikke holder i vask. Det var en sej kamp at overbevise store-tøsen om, at det måtte gøres. Der er lavet flere flotte kopper og tallerkner.

Inden af aftensmad kalder en gang kanin-burs rengøring. Det er en sej kamp at få muget ud i buret og kræver vist, at jeg slukker for internettet en times tid.... One has to do, what one has to do :-)


4 kommentarer:

 1. Ih ih ih!
  Hvor er det helt eventyrligt flot.
  Der bliver stor glæde, når de skønne ting pakkes ud om en måneds tid.
  Godt du fik overbevist store-tøsen om en anden tusch :)

  SvarSlet
 2. Det er da bare så skønne ting, I laver.

  SvarSlet
 3. Hvilke tusser kom i frem til ? Hilsner Didde

  SvarSlet
 4. Det er skønt at lave julegaver med sine børn og se hvordan de glædes over at glæde andre. Juleaften finder de ofte de gaver, de selv har lavet først under træet og står forventningsfuld og venter på at modtageren åbner og begejstres. Det smelter mit hjerte hvert år.

  Vi endte med en porcelænstush fra Creativ Company i Holstebro. De holder - men efter sigende ikke til hård brug - altså ikke til gentagne gange i opvaskemaskinen :-)

  SvarSlet