lørdag den 10. november 2012

Blødeste blød

Ponchoen som startede som et kit, der skulle have været en fødselsdagsgave - men som endte som en poncho, der allerede var strikket, inden det blev min fødselsdag..... bliver helt sikkert en af vinterens ynglings. Garnet er fedt fedt alpaca, der er så blødt som smør på en varm sommerdag. Den falder tungt ned over skuldrene, varmer lige tilpas og er så blød, at alle der kommer i nærheden af mig, nærmste bliver draget til at læne hovedet lidt mod mine skuldre :-)


Den var lynhurtig at lave på pind 7 - de mange farve og mønsterskift fik processen speeded op - og på en sølle lørdag aften og søndag formiddag skulle der til, før den var klar til brug. Jeg har så måttet trippe omkring den for at vente på fødselsdagen - for godt nok snød jeg lidt med gaven - men synes alligevel ikke jeg kunne tage den i brug, før efter den reelt var givet. Tålmodighed er en dyd - bare ikke en af mine dyder :-)

5 kommentarer:

 1. hvor er den bare lækker.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Flot poncho? Hvor kan man bestille det kit ?
  Kh Ag

  SvarSlet
 3. Flot poncho? Hvor kan man bestille det kit ?
  Kh Ag

  SvarSlet
 4. Den er nemlig super super lækker - både at strikke, ae og bære. Kittet kan bestilles her http://www.stofogsy.dk/Garn/Damer/Bolivia-poncho-strikkekit.html

  SvarSlet
 5. Suk den er blevet lækker!! Glæde rmig til at opleve den live..;)
  Kram

  SvarSlet