fredag den 16. november 2012

Ugens bedrifter

Der er ikke så meget at melde på Krea-fronten fra den uge, der nu heldigvis er endt i en dejlig weekend. Dog var tirsdag aften en skøn krea-aften med dejlige tøser, der udover at flikke en fantastisk nederdel sammen til mig - også have overskud til at køre lidt med symaskinen sammen med mine tøser.


Skønne ærteposer til en ny kusines barnedåbgsgave blev det til i det flotteste retrostof, og syet med stor præcision og tungen lige i munden. Selv store tøser kan få meget sjov ud af ærteposer, så der er blevet jongleret og kastet med poserne. Der er blevet balanceret med poser på hovedet, og de er blevet nulret mellem fingrene - bare fordi de er rare at røre ved.

Engang er jeg altså nødt til at få fod på det symaskineri - der kan man trylle på en anden måde end med garn og strikkepinde.

5 kommentarer:

 1. Det er en virkelig god idé til barnedåbsgave :) Og når så kusinerne selv har hjulpet med at sy, er det da en særlig gave. Flot flot.

  SvarSlet
 2. Tænk, at have folk til det....., så behøver du jo slet ikke selv at kunne sy.
  Sød idé med ærteposer til dåbsgave.

  SvarSlet
 3. Synes bare det er lækkert at 'bytte tjenester' efter evner...;) Og vi skal nok få sig sat bag maskinen...:) Skøn weekend til dig søde..
  Knus

  SvarSlet
 4. Synes bare det er lækkert at 'bytte tjenester' efter evner...;) Og vi skal nok få sig sat bag maskinen...:) Skøn weekend til dig søde..
  Knus

  SvarSlet
 5. Elsker det her "bytten-evner" :-) og er imponeret over hvor meget leg, der er i risposerne og hvor bredt det spænder aldersmæssigt. Tror snart jeg skal have lavet en stak til undervisning - dem må man kunne bruge til noget sjovt :-) God weekend til jer alle 3 også :-)

  SvarSlet