søndag den 4. november 2012

Allerbedste selskab

En hel weekend i det allerbedste selskab mangler nu kun et par madpakker og lidt forberedelse til i morgen før den er slut. Energien er i top. Invasionen fra Øst fandt sted allerede fredag aften - og siden er det gået hak i hak med huslige sysler, kreative pitstop, snak, hygge og mere snak.

Jeg udnyttede på det groveste at have fået en af de stabile mænd i mit liv i huset. En mand hvis hænder er skruet rigtig på, og som kan få noget af det fra hånden, som jeg bare slet ikke selv magter at give mig i kast med.


Jeg udnyttede muligheden for at sidde sammen i sofaen med min allerbedste veninde-tidligere-svigerinde og snakke den halve nat - eller indtil det ikke mere var muligt at holde øjnene åbne, til det ikke mere var muligt at tale sammenhængende for bare træthed.

Jeg nød at have alle de børn, der betyder allermest for mig omkring mig. Kun en enkelt manglede. Jeg nød, at de nød hinandens selskab både i leg og i stille ro ved siden af hinanden med hver deres computer.

Det er verdens bedste familie - også selvom de på papiret ikke mere er min helt rigtige familie. Hvor var det heldigt, jeg vandt dem i den store bodeling for nogle år sigen. Hvor er jeg heldig at have dem i mit liv.

4 kommentarer:

 1. Kære Mie
  Tænk at vinde dem i bodelingen ...
  Det er da rigtig dejligt :)
  Knus og go mandag

  SvarSlet
 2. Mie - det gør mig glad når man oplever at blod ikke altid er det tykkeste i forbindelse med skilsmisser, men at gode forbindelser fortsætter i nye rammer. kh Anette

  SvarSlet
 3. Papir eller ej. Vi vil altid være familie. Tæt forbundet. I medgang og modgang. For altid.

  SvarSlet