søndag den 4. november 2012

På forskud

Den lækreste poncho, som jeg fik prøvet op til flere gange på Kreativ Messe i sidste weekend, har mine forældre nu givet mig i fødselsdagsgave. Jeg har selv bestilt, og pakken landede på matriklen den anden dag. Der er stadig nogle dage til, jeg fylder år. Men nøj det var svært at gå rundt om den pakke, som jeg bare vidste indeholdt det blødeste og lækreste garn, og som ville blive til den fedeste poncho.


Efter lidt snak med et par veninder fik de mig overtalt (okay det var ikke en stor opgave :-) til, at det jo sådan set var en bedre idé at åbne den nu og så skynde mig at strikke den. På den måde kunne jeg jo få ponchoen istedet for bare garnet til min fødselsdag.

Garnet er blødt-blødt. Farverne de flotteste grå og brune nuancer, og mønsteret er velskrevet og lige ud af landevejen. En halv nats strik, og jeg har en poncho godt på vej. Næste udfordring bliver, at den så først må tages i brug EFTER min fødselsdag. Det bliver nok lidt sværere at finde en vej udenom den.....

3 kommentarer:

 1. Hej Mie
  Det ser sørme lækkert ud ... Og en rigtig god idé at det er ponchoen du får i gave - og ikke garnet :) Ønsker dig et forsigtigt på forskuds tillykke med fødselsdagen ... Glæder mig til at se det helt færdige resultat
  Knus og go søndag

  SvarSlet
 2. Spændene '))
  Glæder mig til at se den.

  Yt.

  SvarSlet
 3. Jeg strikker på livet løs og håber snart både at kunne vise dem frem her på siden og i den virkelige verden..... Heldigvis er den fødselsdag lige om hjørnet :-)

  SvarSlet