fredag den 16. november 2012

Hovedstads hæklerier

En skønt hæfte fra Sidsel Sangild er i dag dumpet i postkassen. Det var en dejlig fredags-overraskelse, og jeg har nydt at bladre det igennem langsomt både forfra og bagfra. Der er mange superflotte modeller i hæftet - og mange jeg gerne vil lave både til mig selv og som gave.


Jeg elsker at strikke og at hækle. Jeg er ikke helt så ferm med en hæklenål, som jeg er med strikkepinde, men er vild med variationen og med den helt anderledes struktur, der kan laves med en hæklenål. Der er et par sjaler og en halskrave, der helt sikkert skal på nål..... når jeg bare lige får et ledigt øjeblik.

2 kommentarer:

 1. Hej Mie,

  det hæfte for Sidsel, må jeg også bare eje. Jeg synes at der er så mange fine modeller deri.
  Jeg kan se at du har fået Julemagasinet, så du kan strikke din egen adventskrans og måske også min nisse. Jeg synes han er så nuser.
  Jeg tror også at jeg skal have strikket en adventskrans til mig selv i år, men går og overvejer om den ikke skal være stribet og uden blade og kugler, helt enkel, hmmm.... vi får se.

  God weekend, kh. Stine

  SvarSlet
 2. Kære Stine :-)
  Jeg skal klart - helt klart have lavet en adventskrans OG en nisse. Han er super-lækker og der er plads til ham flere steder her i mit hjem - måske han også skal have en sød veninde. Glæder mig til at se din adventskrans:-)
  Også god weekend til dig
  Knus

  SvarSlet