søndag den 11. november 2012

Hvis jeg var en, jeg kendte...

Så ville jeg virkelig synes, jeg var pisseirriterende. Irriterende på den der overskudsagtige måde, der får en selv til at føle, man ikke når en dyt. Men jeg har virkelig brugt den her weekend til at arbejde igennem på flere fronter.

Jeg har tømt arbejdsbordet for de mest presserende opgaver. Der er rettet, planlagt, handlet af og ordnet i nye bunker. Jeg er klar til næste uges marathon på arbejde, hvor jeg kun har tidligt fri mandag, og tidligt fri er i øjeblikket kl. 16.

Huset har fået en ordentlig overhaling (ja okay nåede ikke førstesalen som er børneterritorium.... der er alligevel grænser for overskuddet...) Vasketøjet er i bund og næsten lagt sammen.... og bedst af alt, der er handlet til næste uge OG lavet mad til HELE ugen. Der er endda friske blomster i vaserne.

Jeg er så klar til at få mine piger hjem - og møde dem med overskud. Det er ligesom også nødvendig med næste uges program. De skal tankes godt op på mor-kontoen.....

5 kommentarer:

 1. Fed måde at bruge sin børne-fri weekend på. Og der er jo brug for overskud i sådan en presset hverdag.
  Klap du bare dig selv på skulderen:)

  SvarSlet
 2. Så fedt ...
  tænk at starte ugen (i morgen ) med tanken om at der er/har været overskud til alt det :)
  Nyd dit Kähler hus med lys og ikke mindst dine piger :)
  knus♥ og go travl uge

  SvarSlet
 3. Kunne du evt ikke sende mig lidt af din overskudsenergi? Sådan en weekend havde jeg forestillet mig, at jeg skulle have haft, men......nå ja, lad mig bare sige det sådan, at støvsugeren fik lov at holde helt fri ;-)
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. ok, enig med dig - lidt irriterende overskudsagtig; men fedt for dig med sådan en weekend hvor alt er linet op til den nye uge. Godt gået!

  SvarSlet
 5. Jeg nyder det 100 procent og lover mig selv, at sådan vil jeg altid være og gøre - det ved jeg godt ikke holder en meter. Ville gerne dele ud af overskuddet - også til dig Karen... men desværre fungerer det vist ikke sådan. Det kunne også være smart at kunne rationere lidt og gemme til "trætte"-tider....

  SvarSlet